Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, al costat, una imatge ed Anabel Pantoja embarassada
GENT

María Patiño se la juga i revela el sexe del nadó que està esperant Anabel Pantoja

María Patiño s'ha aventurat a donar la gran notícia en directe usant un mètode que, per a ella, és infal·lible

María Patiño i els col·laboradors de Ni que fuéramos Shhh van abordar l'última hora d'Anabel i el seu embaràs. Hores després que es confirmés que espera el seu primer fill, les reaccions a la noticia no han parat.

El que ara crida l'atenció és conèixer el sexe del fill que espera la neboda de la tonadillera. La col·laboradora va assegurar estar embarassada de quatre mesos, per la qual cosa potser ja sàpiga si espera un nen o una nena. Anticipant-se a la festa de revelació que farà, Patiño se l'ha jugada i ha afirmat que serà un nen.

María Patiño revela el sexe del nadó que espera Anabel Pantoja

María Patiño prenia la paraula dimarts al plató de Ni que fuéramos Shhh per donar una última hora sobre l'embaràs d'Anabel. Patiño, com a bona gallega, es descriu com una persona supersticiosa i afirmava tenir un mètode infal·lible per saber el sexe del nadó de la influencer.

En aquest sentit i, després de recórrer a la tradició i la bruixeria, Patiño afirmava conèixer si Anabel espera nen o nena. Patiño se la va jugar, perquè cap dels mètodes emprats és fiable, i va revelar que el que està esperant la influencer és un nen.

Plànol curt de María Patiño al plató de 'Ni que fóssim Sálvame' el dia de la seva estrena

Tot va començar després de donar-li l'enhorabona en directe a la neboda de la tonadillera. Després, María va afirmar que tenia entre les mans la possibilitat de descobrir el gènere del nadó i va començar amb el seu particular ritual. Per fer-ho va fer servir una foto d'Anabel sobre la qual va situar un penjoll sobre la panxa i va deixar que es mogués com un pèndol.

Segons la direcció del moviment, es diu si és nen o nena, és un mètode que es feia servir antigament, però que manca completament de fiabilitat. En aquest cas concret, el moviment del penjoll va apuntar que és nen. “Que fort, us esteu adonant?, us juro que s'està movent sol, és nen, enhorabona”, va exclamar María davant l'atònita mirada de la resta.

Però les proves no van acabar aquí, també van recórrer a la vella creença sobre la forma de la panxa. Es creu que si aquesta és més rodona és perquè s'espera nena i si, en canvi, és punxeguda, és nen. En el cas d'Anabel és més aviat arrodonida, per la qual cosa contradiu el pronòstic de Patiño.

Captura de María Patiño i Kiko Hernández a 'Ni que fueramos' mirant la portada de Lectures d'Anabel Pantoja

María Patiño té clar que la seva predicció es complirà

María era l'única dels col·laboradors presents que donaven per bo el vaticini del pèndol. Segons va explicar, era un mètode que feia servir el seu pare i que mai no s'equivocava. Tot i això, per comprovar la veracitat de les tradicions, van trucar al doctor Sánchez Martos.

Aquest va assegurar que aquests mètodes no són fiables i que només es pot conèixer el sexe mitjançant una ecografia. De fet, Belén, molt amiga d'Anabel, va confirmar que només una amiga de la influencer ho sap. La neboda de la tonadillera ha encarregat a una persona de la màxima confiança la preparació de la festa de revelació de gènere.

Ni tan sols Anabel sap si el que espera és nen o nena, encara que li faria molta il·lusió que la María encertés. Ella mateixa ha confessat que li agradaria que fos nen, però que no se sabrà fins al dia del seu aniversari. Per això caldrà esperar fins al 15 de juliol per sortir de dubtes i saber si el mètode de Patiño ha encertat.

Ara com ara, la col·laboradora està rebent multitud de missatges d'enhorabona. Fins i tot el nadó ja compta amb els primers regals. Un d'ells, el de Belén Esteban, que va assegurar que ja disposava d'un bressol a casa seva.

➡️ Gent

Més notícies: