Muntatge amb un primer pla de Claire Liebaert amb rostre neutre i la infanta Cristina somrient

La mare d'Iñaki Urdangarin s'acosta a la infanta Cristina amb un objectiu clar

Iñaki Urdangarin ha trobat una aliada fidel

Iñaki Urdangarin ha trobat una aliada fidel en la lluita contra la infanta Cristina. L'exduc de Palma sent que sortirà perjudicat al divorci i està angoixat per la seva situació. En un primer moment, l'acord semblava favorable a Urdangarin, però la seva encara dona tenia un as a la màniga.

Com a conseqüència, les negociacions s'estan allargant més del compte i la paciència d'Iñaki està arribat al seu límit. És aquí on entra en joc Claire Liebaert, mare de l'exjugador d'handbol que ha mogut fitxa acostant-se a la seva exnora.

La mare Iñaki Urdangarin demana a Cristina que arribin ja a un acord

Fa temps que Iñaki Urdangarin intenta que la seva situació amb la infanta Cristina se solucioni de la millor manera. Quan estan a punt de complir-se dos anys des que es va conèixer la seva relació amb Ainhoa, tots dos continuen sense poder fer una vida en comú.

Tot perquè les negociacions amb la infanta han empitjorat impedint que l'exesportista i l'advocada refacin les seves vides. Cristina ha imposat una clàusula per deixar el pare dels seus fills sense res si aquest decideix casar-se amb Armentia. Cosa que Iñaki no estaria disposat a acceptar.

Com a conseqüència, les coses han tornat al punt de partida. Però això no és tot, fins a tal punt han arribat les confrontacions que no deixen de succeir-se insinuacions totalment desencertades. Per exemple, que la germana de Felip va ser infidel a Iñaki quan aquest es trobava a la presó, tal com informa En Blau.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport
Iñaki Urdangarin compta amb el suport total de la seva mare | Europa Press

Consegüentment, el mal és irreparable i la mare d'Urdangarin ha decidit intervenir-hi. Claire Liebaert sent una gran estima per la mare dels seus nets i no està disposada que això sigui més dolorós. Un afecte mutu que la germana del rei també sent cap a la seva sogra amb qui ha compartit molt bons moments.

Claire Liebaert i la infanta Cristina passejant juntes rient
Claire Liebaert demana a la infanta que arribin ja a un acord de divorci | Europa Press

Així, segons la mateixa font, l'octogenària hauria lligat caps amb Cristina per demanar-li que arribin ja a un acord. El seu únic desig és que les negociacions deixin d'allargar-se i, finalment, trobin la millor manera d'entendre's sense sortir-ne ningú perjudicat.

Per la seva banda, la infanta, que sempre ha tingut una relació propera i cordial amb la seva sogra, hauria decidit distanciar-se'n. Cosa que li hauria costat molt, ja que sempre la va acollir com una més dins de la seva família.

Iñaki Urdangarin troba en la seva mare el seu millor suport

Atès que Iñaki encara no ha vist solucionada la seva situació personal, és Claire qui l'ha acollit a casa seva. Allà s'ha refugiat l'exjugador d'handbol en espera de poder refer la seva vida amb Ainhoa.

L'ànim d'Urdangarin està sota mínims i la seva mare pateix en veure'l en aquesta complicada tessitura. De fet, serveix d'enllaç amb Cristina, a qui posa al corrent de com està patint Iñaki amb tot això que està succeint.

Iñaki Urdangarín arriba a Suïssa amb la seva mare i el seu fill Pablo
Iñaki confia que la seva mare aconsegueixi que el seu divorci es resolgui satisfactòriament | Europa Press

El seu objectiu sembla radicar a apel·lar a la solidaritat de la seva exnora perquè se n'apiadi i acabi cedint. No perquè el seu fill sigui el màxim beneficiari, sinó perquè arribin a un acord satisfactori per a tots dos.

D'aquesta manera es posaria fi a la guerra entre ells i evitaria que la resta de la família continuï patint. Situació que, de moment, sembla no voler la infanta, que encara estaria dolguda en veure's enganyada per aquell que va ser el seu marit.

Sigui com sigui, les coses segueixen el seu curs i s'espera que d'aquí a poc, finalment, s'arribi a un acord. De moment les espases encara són enlaire i la mare d'Iñaki confia que la seva intervenció ajudi a aclarir la situació. Sobretot pel bé del seu fill.