Muntatge amb un primer pla d'Antonio David Flores rient, Kiko Hernández i Kiko Matamoros seriosos i un emoji de riure
GENT

Antonio David Flores es burla del nou treball de Kiko Hernández i Kiko Matamoros

Antonio David Flores posa en perill els seus excompanys de 'Sálvame'

Antonio David Flores va formar part de l'univers Sálvame durant molt de temps. Ho va fer fins que va ser acomiadat després de revelar-se el testimoni de la seva exdona, a través d'una docusèrie, acusant-lo de maltractaments.

Antonio David Flores va coincidir treballant en aquest format amb Kiko Matamoros i amb Kiko Hernández. Amb ells tenia una relació cordial, encara que amb el primer era força propera. Però ara tot això ha quedat enrere, segons el que ha fet.

El malagueny ha utilitzat el seu canal a YouTube per burlar-se de la nova feina que tenen aquells dos col·laboradors i alguns més del ja desaparegut espai. Ens estem referint al seu programa per a Netflix: ¡Sálvese quien pueda!.

Antonio David Flores riu dels seus antics companys de Sálvame

Antonio David Flores està centrat a tirar endavant el seu canal a YouTube, ja que actualment és la seva principal font de negoci. Hi aborda els temes més candents del cor i fins i tot aprofita per qüestionar alguns famosos, com la família Campos. I ara ho ha tornat a fer carregant, especialment, contra els dos Kikos.

L'exparella de Marta Riesco ha vist que fa uns dies s'ha estrenat el nou espai que alguns dels seus excompanys de Sálvame han fet per a Netflix. En concret, ha aprofitat la situació per comentar els tres primers episodis del format esmentat. I la veritat és que ha estat dur.

Antonio David ha emès diversos vídeos de Matamoros, d'Hernández i de Víctor Sandoval parlant de la seva nova feina. Vídeos on es mostren il·lusionats amb aquest camí professional i on manifesten que ha estat una experiència única. Fins i tot el marit de Fran Antón arriba a reconèixer que ell i Kiko Matamoros són la part més intel·lectual de l'espai.

María Patiño, Kiko Hernández, Víctor Sandoval, Chelo García-Cortés, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Terelu Campos i Belén Esteban en la presentació del reality de Netflix '¡Sálvese quien pueda!'
Antonio David Flores ha posat al punt de mira '¡Sálvese quien pueda!' | GTRES

Després de veure aquestes imatges, Flores ha intervingut per donar el seu punt de vista sobre ¡Sálvese quien pueda!. Encara que el primer que ha dit ha estat això: “M'alegro moltíssim que tothom tingui feina, que sigui digna i que entretingui la gent. Una altra cosa és el que van fer al seu moment, que va ser un despropòsit absolut i un assalt a mà armada a l'Estat de Dret”.

Un cop matisat aquest punt, ha entrat a burlar-se del que han fet els que van ser els seus companys. Així, ha exposat entre rialles: “És sorprenent que Kiko Hernández es posi l'etiqueta d'intel·ligent. A partir d'aquí es creen precedents”.

De la mateixa manera, ha indicat sobre el nou programa que “és un reality de low cost on cadascú ha interioritzat i ha paït el no ser dirigits amb un auricular. I també estar en un altre país i el sentit de l'espectacle i el xou que té cadascun. A més, es veu molt clarament qui és cadascun i l'ego que tenen”.

Captura d'Antonio David Flores a YouTube comentant '¡Sálvese quien pueda!'
Antonio David Flores ha estat molt crític amb els que van ser els seus companys | YouTube, Antonio David Flores

Fins i tot ha deixat clar el que li ha cridat més l'atenció del programa. I és que “cap vol parlar de Mediaset, no sé si per por, per covardia. Només Belén ha carregat contra el grup i amb duresa, a veure si és que esperen tornar-hi a treballar”.

Aquí no ho ha quedat tot. Antonio David ha rigut a riallades quan una de les seves col·laboradores ha afirmat “que el paper que fan en aquest programa és paper higiènic”.

Antonio David Flores els critica, però el públic recolza ¡Sálvese quien pueda!

Antonio David Flores s'ha burlat dels dos Kikos, dels altres integrants del format de Netflix i d'aquest. Però, encara que li pesi, el públic ha donat suport a l'espai.

No només han estat veritables èxits les promocions de ¡Sálvese quien pueda!, també els seus tres primers lliuraments. Tant és així que s'han posicionat a la plataforma esmentada entre el més vist. I a això cal afegir que aquell va arrasar a les xarxes socials el dia de la seva estrena, ja que va ser trending topic.

És més, tan encantades amb el resultat estan totes les parts, Netflix i productora, que sembla que el programa tindrà continuïtat. Segons s'ha publicat, ja estaria assegurada una segona temporada.