Primer pla d'Isa Pantoja somrient al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez el 2021

La mare biològica d'Isa Pantoja dona senyals de vida abans del casament amb Asraf Beno

Isa Pantoja no vol conèixer la seva mare i ja n'ha explicat el motiu

Isa Pantoja està immersa en els preparatius del seu enllaç matrimonial amb Asraf Beno, però la seva estabilitat ha estat alterada per un succés inesperat. El programa Fiesta de Telecinco assegura que la mare biològica d'Isa, anomenada Roxana Luque, vol tornar abans que es doni el 'sí, vull'. Cada cop es coneix més informació, però Isa ja va explicar al seu moment que no tenia res a parlar amb la seva família natal i que mai no s'havia plantejat el contrari.

Isa Pantoja va parlar d'aquest tema per última vegada a Viernes Deluxe en una entrevista que va fer el 2022. Segons va explicar, es va assabentar que era adoptada perquè l'hi van explicar a l'escola i mai no ha tingut cap problema amb aquest tema. "Vaig saber que era adoptada perquè els meus amics de l'escola m'ho van dir", va dir exactament.

Isa va deixar clar que no tenia interès de conèixer els seus orígens biològics, malgrat que aquesta última digui que està desitjant tenir-hi una trobada. A Telecinco asseguren que Roxana està pendent de tots els passos de Pantoja i per això sap que es casarà amb Asraf Beno. Tot i això, la postura de la col·laboradora continua sent la mateixa i insisteix que no es reunirà amb Roxana.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja té les idees clares | Instagram, @isapantojam

A Fiesta han assegurat que Roxana Luque vol reaparèixer abans de l'esdeveniment nupcial, de fet ja ha donat les primeres declaracions. Insisteix que està pendent de totes les decisions que pren la filla. Isa és famosa des de fa molt de temps i gràcies a això Luque pot assabentar-se de les seves novetats i contemplar la seva evolució.

Isa Pantoja no ha convidat Roxana Luque al seu casament

Isa Pantoja vol que la seva mare, que per a ella només en té una, acudeixi al seu casament amb Asraf Beno. La cantant Isabel Pantoja va ser una de les primeres convidades, però encara no està confirmada la seva assistència.

A Telecinco insinua que Roxana Luque podria aprofitar-se d'aquesta circumstància per reaparèixer. Suposadament, la seva intenció no és presentar-se a l'esdeveniment per sorpresa. El que pretén és contactar amb la Isa.

Roxana Luque mare biològica d'Isa Pantoja parlant i una altra persona al seu costat amb un micròfon
La mare d'Isa Pantoja vol recuperar-la | YouTube

La parella d'Asraf sempre ha defensat que no farà cas a cap missatge perquè considera que tot això es podria haver desenvolupat de manera privada. Creu que la seva mare biològica que està motivada per interessos mediàtics i aquesta és una de les raons per les quals no tindrà en compte els darrers esdeveniments.

Els fans d'Isabel Pantoja pensen que a Telecinco han tret aquest tema a la llum per fer mal a l'artista, ja que és un tema que sempre l'ha remogut. Isa va explicar que Pantoja li va trucar des de la presó quan es va assabentar que Roxana havia aparegut. No vol que tinguin cap contacte, pel fet que li fa por perdre-la.

"No he parlat gaire en profunditat sobre aquest tema amb la meva mare. No sé si el va fastiguejar, però sí que em va trucar preocupada des de la presó. Penso que no he de conèixer Roxana Luque perquè sento que estic traint la meva família", va dir a Viernes Deluxe.