Primer pla d'Asraf Beno a Supervivientes 2023

La mare d'Asraf Beno envia una carta a 'Supervivientes' que aclareix la situació

Asraf Beno no ha pogut evitar emocionar-se en escoltar les paraules

Asraf Beno és a un pas d'arribar a la final de Superviventes i, el cert, és que té moltes paperetes per proclamar-se vencedor. Però, mentre arriba aquest moment, ha pogut tenir accés a una carta que ha enviat la seva mare al programa. Es tracta d'una missiva en què ha aclarit tot allò que està sentint davant de la situació que viu ell i tota la família.

Asraf Beno en llegir les paraules d'ella no ha pogut evitar emocionar-se, cosa que ha commogut sense remei tots els espectadors.

Asraf Beno llegeix les impressions de la seva familiar

El nuvi d'Isa Pantoja, com tots els companys de reality, ha rebut una carta d'ànim de la seva mare. Aquesta, que mai no ha aparegut públicament, ha volgut tenir un detall especial amb ell ara que arriba la gran final. Ha estat la seva manera de deixar-li clar què sent per ell i pel seu pas per l'espai.

Asraf Beno ha rebut com a primer present un coixí, que ha abraçat mentre deia: “M'ho va regalar la meva mare. Quant la trobo a faltar, quant!”. Després, s'ha emocionat amb fotografies i fins i tot amb un ninot que li ha enviat Alberto, el fill de la seva parella.

I, finalment, ha accedit al text escrit per la seva familiar que ha procedit a llegir-lo en veu alta. Així, entre llàgrimes, ha exposat: “Hola, et trobo a faltar i ja queda poc per veure't. Estic molt orgullosa de tu”.

“Fa uns dies vaig menjar un plat i em vaig enrecordar de tu perquè sé que t'encanta. No et preocupis perquè quan surtis tindràs tot allò que vulguis. Ets meravellós, fill, t'estimo molt”.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja des del plató i Asraf Beno plorant mirant cap abaix el 18 de juny de 2023
Asraf Beno ha trencat a plorar en llegir la missiva que li ha enviat la seva mare | Mediaset

Asraf també ha rebut una nota d'un dels seus germans: “Mira quin animal estàs fet, no sabia si aguantaries, i vaja si ho has fet. Ja saps que per mi sempre has estat un referent perquè has lluitat pels teus somnis fins aconseguir-los, i ara estàs vivint el teu gran somni. T'estimo i t'admiro”.

Després de llegir aquest darrer missatge, Beno ha manifestat: “Ser germà gran no és fàcil, però donaria la vida per ells”.

Asraf Beno també té alguna cosa especial de la seva parella

El marroquí, a més de tot el que s'ha exposat, ha tingut també unes paraules d'Isa: “Cari, ja no queda gens i tinc moltes ganes de veure't i d'abraçar-te. He pensat que els detallets per als convidats del casament els pots fer tu amb manualitats perquè vals per a tot. L'Alberto et troba a faltar molt i ha canviat moltíssim des que te'n vas anar”.

“Et necessita. No saps com viu les proves amb tu i com crida en més d'una ocasió. Si fos per ell, t'estaria defensant a plató”.

Isa Pantoja, parella d'Asraf Beno, defensant-lo al plató de 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno tampoc ha pogut evitar plorar amb les paraules d'Isa | Mediaset

Asraf s'ha trencat en llàgrimes amb tots els regals que ha rebut, mostrant així la faceta més tendra. I davant d'aquesta, els espectadors no han dubtat a opinar en xarxes socials. La majoria ha ressaltat com n'és d'humà, i que aquest és un dels motius pels quals es mereixeria ser el guanyador.

Li han deixat missatges com: “És la persona més adorable i meravellosa d'aquest reality, de manera que ha de ser el triomfador” i “És un gran supervivent. A més, s'ha guanyat el cor de moltes persones que no el coneixíem perquè mai no es va mostrar tan real i proper”.

En aquesta mateixa línia trobem: “És pur sentiment”, “M'ha emocionat molt”, “Què és bonic”, “És bondat i veritat” i “És el més autèntic. I també com a supervivent dona mil voltes a la resta”.