Muntatge de Concha Velasco emocionada i Manuel Velasco somrient
GENT

Manuel Velasco pren una decisió per millorar la situació de la mare, Concha Velasco

Manuel Velasco només vol el millor per a Concha Velasco

Concha Velasco continua ingressada a una residència de Las Rozas, a Madrid, on viu des que la seva salut va començar a empitjorar. El seu fill, Manuel Velasco, ha estat l'encarregat de gestionar la situació i ha intentat sempre vetllar pel bé de la seva mare.

L'estat de l'estimada actriu continua generant preocupació entre el seu entorn, però sortosament es manté estable. És per això que Manuel va prendre la determinació de posar-se en contacte amb amics de Concha perquè s'acostessin a visitar-la. Això sí, intenta escalonar les visites per no aclaparar-la.

Manuel Velasco decideix posar-se en contacte amb Jorge Javier perquè visiti Concha

Manuel Velasco va assumir fa temps que la seva mare no tornaria mai al seu domicili. Quan la salut de Concha Velasco va empitjorar, ella mateixa va ser qui va acceptar ingressar a una residència per així alleujar la càrrega dels seus fills.

A causa dels seus respectius treballs, ni Manuel ni Francisco podien ocupar-se'n com la mítica actriu necessitava. Així doncs, es va traslladar a una residència a Las Rozas on la recordada 'chica ye-ye' gaudeix de l'aire pur.

Primer plànol de Concha Velasco amb rostre neutre en un teatre
Concha Velasco encara té una salut delicada | GTRES

La seva salut ha tingut alts i baixos i, en un moment donat, els seus fills van decidir restringir les visites perquè pogués estar tranquil·la. Tot i això, sembla que han canviat d'idea i, ara sí, els amics de Concha poden anar a veure-la.

Un d'ells ha estat Jorge Javier, que va rebre un missatge de Manuel emplaçant-lo a veure la seva mare en un dia i hora concreta. Una bona notícia que el de Badalona va rebre, perquè, segons les seves paraules, "després d'alguns intents infructuosos, em vaig poder trobar amb Concha i el seu fill".

Concha Velasco en una cadira de rodes amb un abric de lleopard i Jorge Javier Vázquez agenollat rient junts
Jorge va poder anar a visitar Concha després de rebre un missatge del seu fill | GTRES

Entre el presentador i l'actriu sempre hi ha hagut una amistat excel·lent que ha continuat intacta després de la retirada de Concha. Tot i això, la seva delicada salut va impedir que Jorge pogués anar a veure-la amb assiduïtat.

Una situació que, gràcies al Manuel, ha canviat de manera considerable. Tal com ha revelat Jorge, Concha està “exquisidament atesa” i llueix un bon aspecte. Amb ella va compartir una tarda inoblidable rememorant aquells moments viscuts junts.

Manuel Velasco estableix un ordre per controlar les visites a Concha Velasco

Concha Velasco és una de les actrius més estimades del nostre país. La seva naturalitat i el seu somriure etern van fer que es guanyés l'afecte del públic que ara intenta transmetre-li aquest afecte diàriament.

Manuel és plenament conscient de la preocupació que provoca la salut de la seva mare i ha agraït les mostres d'afecte i el suport rebut. No obstant això, l'únic que vol és que Concha es trobi tan tranquil·la com sigui possible.

És per això que, després d'acceptar novament que rebés visites, el director teatral hi ha pres una altra decisió. Tal com va explicar al seu últim comunicat, el fill de l'actriu procura organitzar-les "totes amb un ordre i dosificades".

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
Manuel Velasco organitza les visites a la seva mare perquè no s'amunteguin | Europa Press

Per això, va citar Jorge un dia concret i a una hora determinada per evitar que Concha rebi totes les visites de cop. "Perquè no es fatigui", es va justificar Manuel.

De fet, el de Badalona va confirmar que són molts els que van a veure la intèrpret "sense parar". "El seu fill les ha de modular escrupolosament perquè no s'amunteguin, així tots aquells amics que vulguin visitar-la podran tenir el seu momentet amb ella".

Manuel cuida al detall cada visita perquè la seva mare pugui gaudir de totes elles sense angoixar-se i compartir moments amb els amics. Malgrat la seva feina, el seu fill s'ha fet càrrec de la situació des del primer moment, tal com va constatar Jorge. "Amorosament cuidada pel seu fill, que li recorda constantment anècdotes que fan riure", va comentar el presentador.