Muntatge de Manuel Velasco seriós i Manolo Velasco mirant de banda
GENT

Manuel Velasco defineix el germà de Concha Velasco amb una frase molt contundent

Manuel Velasco ha desmentit qualsevol especulació o rumor sobre una mala relació entre Concha Velasco i el seu germà, Manolo

En els últims mesos, es va arribar a especular molt sobre un possible distanciament entre Concha Velasco i el seu germà, Manolo Velasco. Giorgio Aresu, amic de Concha, revelava que la mítica 'chica yeyé' estava molesta amb el fet que el seu germà no la visités.

No obstant això, tal com ara hem pogut conèixer, abans de la trista pèrdua de Concha Velasco, els germans van poder solucionar aquesta situació. Concha se'n va anar d'aquest món acompanyada per l'afecte dels seus. En les darreres declaracions de Manuel Velasco, el fill de l'artista ha definit el seu oncle amb una frase significativa.

Manuel Velasco parla sobre la gran relació que tenia la seva mare amb el seu germà

Va ser fa uns quants dies quan Manolo Velasco mostrava el seu rebuig a com la premsa estava especulant sobre com era la relació amb la seva germana. "És una cosa a què tampoc s'ha de donar moltes voltes. Però em molesta que parlin de la família, de la gent que no existeix com són els meus pares i no s'informin", sentenciava.

Manolo Velasco seriós amb un abric blau al carrer
Manolo Velasco desmentia les darreres informacions | GTRES

Manolo Velasco reconeixia sentir-se agraït per com estaven respectant la imatge de la seva germana, però també es mostrava contundent davant certes informacions. "Diuen unes barbaritats que no es poden aguantar, això és de l'únic que em queixo", assegurava.

Ara, Manuel Velasco ha estat qui ha aclarit una mica com era la relació de Manolo Velasco i Concha. Amb una frase contundent i emotiva, Manuel assegurava que “el meu oncle és un ésser de llum meravellós”.

A més, també reconeixia que, malgrat el que es va publicar, “estava tot perfecte”. "S'estimaven moltíssim. Ell adorava la seva germana, i la seva germana l'adorava a ell, així que està tot perfecte".

"I si està preocupat pels seus nebots, és perquè sap que nosaltres, com qualsevol fill que estima la seva mare, teníem una relació molt estreta. Està tot bé, dins del drama està tot bé", ha dit Manuel als mitjans de comunicació.

Manuel Velasco, agraït amb el suport rebut

El fill de Concha Velasco s'ha sentit aclaparat per l'afecte que ha rebut per part de tantes figures conegudes i pel públic. I, novament, remarca el gran suport que ha sentit dins de la seva família. "Tenim una família que és una meravella, un dels nostres tresors més grans", ha expressat a Europa Press.

Sense cap dubte, després d'aquest cop dur, tota la família romandrà molt unida per poder suportar el dolor de la millor de les maneres.

Manuel Martínez Velasco, fill de Concha Velasco, arriba a la residència per a visitar a la seva mare el dia 29 de novembre de 2022, a Madrid
Manuel mostrava el seu agraïment amb els mitjans | Europa Press

Tanmateix, Manuel confessa que no vol "cap mena de tracte excepcional perquè tothom, malauradament, perd una mare, perd un pare". "Gràcies a tots els que es preocupen per nosaltres".