Muntatge amb Manuel Bedmar somrient amb una gorra i Rocío Flores amb una manta

Manuel Bedmar resol el gran misteri: on és Rocío Flores

Manuel Bedmar ha aclarit el perquè de la desaparició a les xarxes de Rocío Flores

Manuel Bedmar està cada vegada més present a les xarxes socials, igual que la seva parella, Rocío Flores. I és que tots dos n'han fet un pilar fonamental de la seva economia. Sí, perquè les usen per donar-se a conèixer, per guanyar seguidors i també per parlar del negoci digital.

No obstant això, ella fa uns dies que no comparteix cap contingut, cosa que ha sorprès els seus nombrosos fans. I davant les preguntes i els rumors ha decidit reaccionar Manuel Bedmar. El que ha fet ha estat explicar el secret d'on és la noia i per què no apareix públicament.

Manuel Bedmar té clar l'origen de la preocupació al voltant de Rocío Flores

Manuel Bedmar, a més de compartir amb Rocío una relació de set anys, té en comú amb ella molt més. Ara són socis en un projecte digital i, a més, tots dos són molt actius en xarxes. Sobretot ho és la noia que, des que va acabar la feina a la televisió, ha decidit guanyar diners com influencer.

Precisament per les constants publicacions que tots dos realitzen diàriament a Instagram ha sobtat poderosament la desaparició en aquesta xarxa de la jove. En concret, no fa un post des del 21 de setembre i fa uns dies que tampoc no puja stories. I això ha provocat que sorgeixin tota mena de rumors.

Manuel, que fa uns dies va haver de desmentir una possible ruptura compartint una foto amb Flores, ha decidit tornar a tancar xerrameques i respondre dubtes. En efecte, ha descobert què li passa a la seva noia i on és realment en aquest moment.

Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
Rocío Flores no apareix per xarxes, per a sorpresa i alarma dels seus seguidors | @manuelbedmar14, Instagram

Manuel Bedmar ha acabat desvelant el misteri sobre Rocío Flores

Manuel Bedmar ha rebut missatges de seguidors propis i també de fans de Rocío preguntant pel seu parador. I ell els ha respost publicant un vídeo que no deixa cap dubte. Vídeo que ha titulat amb aquesta frase: “Aquí la teniu”.

El noi s'ha mostrat assegut al sofà i recolzada a la seva espatlla hi ha la noia, que apareix acompanyada amb una manta. En aquest punt ell ha pres la paraula per dir: "A veure nois, em pregunteu molt per Rocío i Rocío és aquí". “És aquí que no hi és, perquè no té mòbil”.

Ella ha assentit mentre ha posat cara de pena i ell ha continuat explicant què ha passat. Així ha manifestat: "El mòbil va morir i està sense xarxes socials, sense WhatsApp, està off". Flores ha decidit intervenir amb aquesta expressió de tristesa per afirmar: “Estic off del món”.

Bedmar ha explicat a la seva parella que ha gravat i ha pujat aquest vídeo aclaridor “perquè em pregunten molt per tu. Cada dia tinc molts missatges preguntant-me si et passa alguna cosa, si estàs malalta. Aleshores, et passa alguna cosa?”.

Storie de Manuel Bedmar a Instagram al costat de Rocío Flores amb una manta al sofà el 26 d'octubre de 2023
Manuel Bedmar ha respost amb aquest vídeo les preguntes que rebia sobre Rocío | Instagram, @manuelbedmar14

I la resposta de Rocío ha estat: “Sí. Una mica malalta sí que estic, tinc el mòbil trencat. Però bé, espero tenir-ho ben aviat”.

Fins ara, la núvia de Manuel segueix sense donar senyals de vida als seus perfils en xarxes socials. Caldrà esperar les pròximes hores per veure si, per fi, torna a Instagram i ho comunica als seus fans.

El que és segur és que no trigarà a ser-hi present aviat, tenint en compte que aquestes són una part essencial dels seus ingressos mensuals. És clar, perquè guanya diners, entre altres coses, exercint d'imatge per a diferents marques, especialment de bellesa i moda, així com promocionant tota mena de productes.

Això sí, un altre detall que ha cridat l'atenció de la publicació és el que se sent de fons. Ni més ni menys que estan veient Telecinco, perquè així se sent en una de les promos del medi. I això resulta curiós, tenint en compte que la cadena va fer fora el seu pare, que ella no va arribar a continuar treballant allà i que manté un veto sobre la seva família.