Fotomuntatge de Manel fonts amb una imatge borrosa de la seva dona, Clara Cabezas
GENT

Manel Fuentes i el motiu pel qual no s'ha casat amb la seva dona: una coneguda de TV3

Manel Fuentes i el perquè no s'ha casat després de 20 anys de relació i dos fills en comú

Manel Fuentes està d'actualitat, ja que s'està recuperant d'un greu accident de moto. El sinistre es va produir fa només uns mesos i arran dels fets, van haver d'operar el presentador. Així ho ha comunicat a El Mundo, on ha assegurat que encara està en procés de recuperació.

"Vaig tenir un accident amb la moto, se'm va creuar un patinet i em vaig trencar el peroné. La cosa va derivar en una hèrnia discal i m'han operat. Vaig haver d'estar 40 dies amb el peu aixecat sense poder-lo recolzar i després em van posar unes botes per caminar", ha començat el català.

"Després vaig començar a notar molèsties i em van fer una ressonància, on em van detectar que tenia una hèrnia i em van operar. Han estat uns mesos de molts cops, la veritat. M'he hagut de reinventar perquè jo necessito estar bé físicament i, per sort, ho estic aconseguint", explica Manel Fuentes.

Manel Fuentes i la seva parella: una coneguda de TV3

Manel Fuentes fa més de 20 anys que està amb la seva parella. Es tracta de Clara Cabezas, la qual també és periodista i és la cap de Programació i Imatge a la televisió pública de Catalunya. Tot i fer dues dècades que estan junts i tenir dos fills en comú, Manel Fuentes i Clara Cabezas encara no han passat per l'altar.

Els seus dos fills són el Max i la Bruna de 21 i 16 anys respectivament. El fill gran de Manel Fuentes va néixer una nit de Sant Joan i el presentador en va parlar com "una de les meves fonts de felicitat". La Bruna és la segona filla de la parella i segons la seva mare és "simplement la millor".

Imatge de Manel Fuentes amb el seu fill Max

"Amb els fills cal conversar per saber què pensen, quines són les seves preocupacions, i obrar en conseqüència. No m'agrada prohibir-los res, prefereixo que siguin ells els que descobreixin el camí a seguir", va assegurar Manel Fuentes en una entrevista per a Diez Minutos.

Manel Fuentes i per què no s'ha casat

Com hem dit anteriorment, Manel Fuentes i Clara Cabezas mai no han formalitzat amb papers la seva situació familiar. Per què? Tot va començar amb el casament de Chenoa. A Tu cara me suena, Lolita i la mallorquina havien de llançar un ram per veure quin participant el recollia.

Fotomuntatge de Manel Fuentes amb la seva parella, Clara Cabezas

Tot i això, l'afortunat va ser el presentador del programa, Manel Fuentes. "Caldrà casar-se, no? Què us sembla? Encara que la principal causa de divorci és el matrimoni", va escriure el de Barcelona a les seves xarxes socials després d'agafar el ram.

Unes declaracions plenes de sentit de l'humor, però que alhora podrien revelar la veritable causa per la qual no s'ha casat. I és que de vegades, si un està bé com està, no cal que quedi reflectit en cap paper.

➡️ Gent

Més notícies: