Fotomuntatge de Malena Alterio amb una imatge de la seva exparella i una altra del seu pare, Héctor Alterio

GENT

Malena Alterio: Un fosc secret familiar i la seva gran història d'amor

Malena Alterio està nominada als Premis Goya com a millor actriu pel seu personatge de Lucía a la pel·lícula Que nadie duerma

Malena Alterio està nominada als Premis Goya com a millor actriu pel seu personatge de Lucía a la pel·lícula Que nadie duerma. Tot apunta que serà una de les grans protagonistes d'aquesta nit en què se celebra la gala més important del cine espanyol.

Malena Alterio ve d'una família d'actors, d'origen argentí. Tot i això, l'actriu va arribar a Espanya quan només tenia vuit mesos. El cert és que Malena Alterio és una de les grans actrius del panorama espanyol i és que no ha parat de treballar.

Malena Alterio es va fer famosa després de donar vida al personatge de Belén a Aquí no hay quien viva. Tant és així que les seves divertides escenes amb Emilio, interpretat per Fernando Tejero, ja formen part de la història de la televisió.

El fosc secret familiar de Malena Alterio

No es coneixen gaires detalls de la vida privada de Malena Alterio. Tot i això, diversos mitjans de comunicació han tret a la llum un fosc episodi de la vida de l'actriu.

Malena Alterio va néixer a Buenos Aires el 21 de gener del 1974. Però la seva família va haver de fugir del país. Després de les amenaces de mort que havia rebut el seu pare per part d'un grup paramilitar.

D'aquesta manera, després d'aquest complicat episodi, la família va decidir marxar a Espanya, on Malena Alterio va començar la seva carrera com a actriu. El seu pare, l'actor argentí Héctor Alterio, va rebre un Goya d'Honor el 2004.

Primer pla d'Héctor Alterio, pare de Malena Alterio
Héctor Alterio, pare de Malena Alterio. | Europa Press

La secreta història d'amor de Malena Alterio

Malena Alterio és molt discreta quan parlem de la seva vida privada. Tot i això, l'argentina va viure una secreta i preciosa història d'amor. Luis Bermejo és l'única relació que se li coneix a la humorista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tots dos es van conèixer l'any 2002. Una relació que, tal com va explicar la mateixa protagonista, va durar 15 anys. Malauradament, després de tot aquest temps, van decidir posar punt final a la seva relació l'any 2017.

Imatge de Luis Bermejo, exparella de l'actriu Malena Alterio
Luis Bermejo, exparella de Malena Alterio. | Europa Press

"He estat molts anys amb el meu xicot de sempre, una relació de 15 anys. Encara que va acabar fa 3 anys, ara no em ve de gust tenir una parella estable. Quan arribi algú ho sabré", va confessar Malena Alterio el mes de febrer del 2020.

Unes declaracions donades al programa de Jesús Calleja. A més, a l'entrevista al programa Planeta Calleja, no va voler aprofundir sobre els motius de la ruptura. Només es va limitar a dir que "de vegades les coses s'acaben".

A Malena Alterio no se li coneix cap altra parella fins ara. Tot i això, aquest dissabte 10 de febrer serà la seva gran nit, ja que és una de les actrius favorites per endur-se el Goya.