Muntatge de Rocío Carrasco mirant de banda i Antonio David Flores prement els llavis

GENT

Una amiga de Rocío Carrasco revela quina mentida va dir sobre Antonio David Flores

La persona propera a Rocío Carrasco no ha tingut objeccions a confessar la veritat cinc anys després del que va passar

Rocío Carrasco té, a més de familiars i seguidors que li donen suport, una llarga llista d'amistats que són el seu suport incondicional. I entre aquestes hi ha l'Alba Carrillo, que ha estat una de les persones que més l'ha defensada públicament. És més, ha estat una de les més crítiques i dures amb l'exmarit d'aquella, Antonio David Flores, pel comportament que va tenir amb la que va ser la seva dona.

Ara aquesta amiga de la Rocío Carrasco està de màxima actualitat. El motiu és que ha reconegut que va difondre o va deixar que es difongués una falsedat sobre el malagueny. En concret, que ell havia portat polls a GH VIP 7, on tots dos van concursar.

L'amiga de Rocío Carrasco, Alba Carrillo, revela per fi la mentida

La Rocío Carrasco manté una relació estretíssima amb l'Alba Carrillo, des que van coincidir treballant com a presentadores a Hable con ellas. Des de llavors s'han fet inseparables i tenen una connexió especial, com s'està veient a Bake Off, on totes dues concursen. En efecte, estan deixant clara la seva complicitat, però també com s'ho passen de bé juntes i sempre s'ajuden.

La dona del Fidel ha trobat en la model una de les seves millors defensores als mitjans. I és que aquesta ha cregut el testimoni de maltractaments i violència vicària. Fins i tot, ha carregat contra el que ella acusa de ser el responsable de tot això, Antonio David.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores seriós i Alba Carrillo plorant mirant de banda
Alba Carrillo sempre ha estat molt dura amb Antonio David | e-noticies.cat, Mediaset

Per aquesta raó, quan el 2019, l'Alba Carrillo i el malagueny van haver de conviure com a concursants de GH VIP 7, ella va ser implacable amb ell. El va atacar en nombroses ocasions i el va posar a la picota. I ara hem sabut que va arribar a llançar una mentida sobre aquest excol·laborador.

La Rocío haurà vist que la seva amiga ha confessat ara aquesta falsedat al programa de la Carlota Corredera, Superlativas. Ho ha fet quan estava explicant com és d'essencial a la seva vida el Fonsi Nieto, el seu ex i pare del seu fill, així com l'entorn d'ell. Exactament, ha afirmat: “Tot el que tingui a veure amb el Lucas per a mi és important, i si estimen el meu petit, encara que sigui un poll del carrer...”.

Captura de 'Superlativas' amb Carlota Corredera i Alba Carrillo assegudes parlant el 28 de febrer de 2024
Alba Carrillo s'ha sincerat completament amb Carlota sobre el que ha passat amb Antonio David | YouTube, @Superlativass

Aquesta afirmació ha propiciat que la presentadora l'hagi interromput per dir: “No, polls, no, que ja en vas tenir a GH”. I ha estat llavors quan l'Alba ha confessat que va mentir en deixar caure que va ser l'Antonio el culpable que aquells arribessin al reality.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: “Els vaig ficar a la casa, però el marró se'l va menjar una mica l'ésser”. Davant d'això, la Carlota li ha preguntat si va ser ella de debò la que els va introduir a casa. Al que la convidada entre rialles ha respost: “Bé, crec que sí, perquè vaig sortir i va tornar a entrar”.

“Encara que, escolta, que cal reivindicar que els polls són una cosa molt normal. Abans, eren com de tal, ara són a les escoles”.

L'amiga de Rocío Carrasco no ha deixat indiferent ningú amb la seva confessió

La Rocío Carrasco va explicar a la seva docuserie que els seus fills tornaven a casa amb polls després d'estar amb l'Antonio David. D'aquí que es fes més sòlida la idea que ell havia estat el que els havia contagiat als seus companys de GH VIP. Però ara s'ha sabut que d'això últim no en va ser el responsable, després de la citada confessió.

Que l'Alba Carrillo hagi descobert ara el seu engany ha generat enrenou a les xarxes socials i la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos. Uns internautes han carregat contra ella amb missatges com aquests: “Una altra de les tantes mentides de Telecinco” i “Que patètica és”.

Captura de 'Superlativas' amb Alba Carrillo parlant davant d'un micròfon el 28 de febrer de 2024
La defensora incondicional de Rocío Carrasco ha provocat debat a les xarxes socials | YouTube, @Superlativass

Això sí, altres no han dubtat a riure i fer broma amb la situació. Ho han fet a través de comentaris com aquests altres: “Em pixo, quina reina”, “Ja farà l'Antonio un directe dient que la demandarà ja ja ja” i “M'encanta l'Alba”.