Muntatge amb una ampliació del rostre de Letizia a l'acte de la jura de la Constitució al Congrés dels Diputats

El mal moment de la reina Letícia al costat de Leonor: el detall que ho explica tot

La reina Letícia ho ha viscut durant la jura de la Constitució de Leonor

Letícia  està vivint avui un dels dies més especials de tota la seva vida. I és que la seva filla gran i hereva al tron, la princesa Leonor, ha complert la majoria d'edat. Per això, davant les Corts, ha hagut de jurar la Constitució com a successora al tron.

Letícia s'ha mostrat pendent de la seva primogènita en tot moment en aquest acte important, que s'està emetent en directe. Encara més, els seus ulls i el seu rostre han deixat clar com n'està orgullosa.

Les imatges ens han permès veure alguna cosa més que ha resultat cridanera i significativa. Letícia s'ha mostrat nerviosa en diferents moments i hi ha un motiu evident.

Letícia passa un tràngol complicat amb Leonor

Letícia està sent avui testimoni directe de com Leonor jura la Constitució en un acte oficial que genera molta expectació. La reina sap que amb aquest pas la seva filla gran, que ha apostat per lluir un vestit ple de simbolisme, es compromet més que mai amb el seu càrrec. Es consolida el seu paper com a hereva al tron d'Espanya.

La dona de Felip VI no ha pogut amagar en tot moment l'orgull i l'admiració que sent per Leonor, amb qui ha compartit gestos d'afecte i somriures. Ho ha fet com a reina i com a mare. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de periodistes i d'espectadors és el nerviosisme de la monarca en diverses ocasions.

Letícia ha estat inquieta durant el moment més institucional al Congrés dels Diputats. Per exemple, ha optat per adreçar-se al seu marit en diverses ocasions. Podem intuir que volia preguntar-li alguna qüestió o indicar-li algun detall.

Muntatge amb tres moments de Letizia a la jura de Constitució al Congrés dels Diputats
Letícia ha donat diverses mostres d'intranquil·litat i nerviosisme durant l'acte a les Corts | e-noticies.cat

Però és que això no és tot, ja que tampoc no ha deixat de mirar cap als diferents costats de l'hemicicle en diferents ocasions. Algunes vegades semblava que ho feia per controlar que tot estava transcorrent segons el que estava previst. I d'altres, feia la sensació que era per veure el comportament de ministres i senadors en els moments d'aplaudiments cap al seu marit i Leonor.

Així, la reina ha deixat clar que estava intranquil·la i tensa perquè volia que tot sortís bé. Desitjava que la seva filla gran visqués un dia especial i important sense errors, ja que és conscient que ja ha passat a la història. Afortunadament, tot ha passat sense ensurts fins ara, per la qual cosa pot respirar més tranquil·la.

El nerviosisme de Letícia està sent molt comentat

Letícia, amb la seva inquietud visible, que no ha pogut amagar, ha propiciat que molts comentaristes de televisió hagin abordat aquesta actitud. Això ha succeït, per exemple, al programa Al rojo vivo de La Sexta.

En aquest espai la periodista Angélica Rubio ha explicat, segons el seu punt de vista, el perquè d'aquest comportament esmentat de la dona de Felip VI. Ho ha fet afirmant: “Per a la reina avui és un dia de nervis i tensió. Ella és molt professional i sap mantenir les maneres, però se li nota”.

En aquest punt, ha afegit que Letícia no prové d'una família reial i, per tant, potser entén millor que fins i tot el marit la importància de la situació. Sí, és molt conscient de la responsabilitat que ara més que mai recau sobre Leonor. I aquesta és la raó de la seva intranquil·litat.

Imatge de la princesa Leonor, el rei Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia a l'acte de la jura a la Constitució
El nerviosisme de Letícia ha estat vist per molts com a mostra de responsabilitat i amor cap a Leonor | GTRES

Tant és així que, segons aquesta tertuliana, allò que la monarca ha demostrat és humanitat i empatia, perquè “en un moment ha estat més mare que reina, tal com ho seríem totes”. És clar, perquè s'hi han barrejat emocions com ara orgull, preocupació, amor matern i consciència del deure.