Muntatge amb Makoke i Rafael Amargo a 'Así es la vida'

GENT

Makoke rep un missatge cridaner de Rafael Amargo després de la decisió del jutge

Rafael Amargo ha estat absolt dels càrrecs per tràfic de drogues i ha contactat amb la seva amiga Makoke en ple directe

Rafael Amargo ha rebut una gran notícia, i és que acaba de ser absolt pels càrrecs de tràfic de drogues que pesaven en contra. El bailaor estava en llibertat amb mesures cautelars després que l'acusessin de vendre drogues des de casa seva.

Alguna cosa, que l'artista sempre ha negat i davant del que la justícia ha acabat donant-li la raó. "I ara què?, qui em torna aquests quatre anys?", s'ha lamentat per les greus acusacions i crítiques que ha rebut en aquest temps.

De la mateixa manera, Amargo assegurava que "haurà de retre comptes el directiu de la Policia que ha muntat tot això". "El que hagi de parlar ho diré on ho he de dir", advertia sobre això.

Rafael Amargo anant al jutgat el 7 de juny de 2023

Molt feliç, Rafael Amargo no ha dubtat a contactar amb els seus amics, entre els quals es troba Makoke. I és que l'artista ha volgut agrair-li tot l'afecte i el suport que li ha donat en els seus pitjors moments.

Un gest que Makoke ha compartit amb tots en ple directe d'Así és la vida, mostrant el missatge que li havia arribat.

"Jo m'alegro molt perquè el seu pare estava malalt, a l'hospital", ha comentat la col·laboradora. "Com qualsevol pare ho ha passat fatal, i és el millor regal que els ha pogut fer".

Rafael Amargo envia un missatge a Makoke

És aquí quan Makoke ha informat els seus companys que havia rebut un missatge de part de Rafael Amargo.

"M'ha enviat un missatge i m'ha donat permís per compartir-lo amb tots vosaltres", assegurava. I tot seguit passava a reproduir l'àudio en qüestió.

"Estimada Makoke, gràcies per les teves paraules", comença dient-li-hi. "A més, que ets una amiga que saps l'oncle que soc. Generós, esplèndid, que m'agrada compartir els èxits i la vida amb els meus amics", ha assenyalat el bailaor molt agraït.

Captura de Makoke parlant amb Rafael Amargo a 'Així es la vida'

"No he estat mai totes aquestes coses que han dit i ara la justícia m'ha donat la raó", ha destacat. "He tingut un advocat meravellós i els quatre dies de judici es va veure clarament com pintava allò".

De la mateixa manera, malgrat que estava molt confiat, Amargo reconeix que tenia molta por pel gran enrenou mediàtic que s'ha format.

"La gent ha ignorat la presumpció d'innocència", s'ha lamentat. "El mal que han fet sense mesura pares i família...", al·legava. "Però em consola que amigues com tu, amigues de veritat que em coneixeu, sabíeu que això no tenia cap sentit".

A més, Amargo confessava estar molt emocionat i cridava als quatre vents com vol Makoke.

➡️ Gent

Més notícies: