Muntatge de Kiko Matamoros amb Makoke i el seu gos Ringo

GENT

Makoke deixa en evidència Kiko Matamoros pel que va passar amb el comiat del seu gos

Makoke ha respost en ple directe d''Así es la vida' a les pullitas que li va llançar Kiko Matamoros

Makoke i Kiko Matamoros afronten un moment força dolorós, i és que han hagut d'acomiadar el seu gos Ringo, que patia un terrible accident fa uns dies.

Després d'intentar salvar-lo, sembla que l'estat de l'animal era tan greu que ja no van poder fer res per salvar-lo. Així, tal com explicava Makoke, el gosset tenia totes les costelles trencades després de caure pel buit de les escales des d'un tercer pis.

Completament devastada, Anita Matamoros continua sense donar crèdit al que ha passat. "Sempre havia sentit que en pocs segons es pot canviar la vida d'algú", es lamentava. "Des de diumenge no sóc capaç d'aixecar el cap, estic apagada".

Foto d'Anita Matamoros celebrant amb els seus pares, Makoke i Kiko Matamoros, el seu 18è aniversari
Kiko Matamoros i Makoke segueixen en peu de guerra | Europa Press

La mort del gosset ha suposat un cop dur per a tota la família, també per a Kiko Matamoros, que també aprofitava per acomiadar-se del seu company durant més de 15 anys.

"Adéu, company. Vas ser l'alegria d'Anita Matamoros i la meva durant molt de temps", s'acomiadava a Instagram. "Espero que tinguis un viatge plaent i no t'esquitxin les llàgrimes de cocodril dels que van menysprear la teva estabilitat".

“T'estimaré sempre i alegraràs la meva memòria. Gràcies pel teu amor, amic Ringo ”, eren les precioses paraules que li dedicava a la seva estimada mascota.

Makoke respon a l'últim zasca de Kiko Matamoros

Tot i això, el més cridaner resultava ser la indirecta que dedicava al seu ex, Makoke, a qui acusava de vessar 'llàgrimes de cocodril'.

Alguna cosa, davant del que la col·laboradora no ha pogut evitar pronunciar a Así es la vida, on s'ha mostrat força afectada per aquesta pèrdua.

Captura de Makoke parlant a 'Así es la vida'
Makoke, molt afectada per la mort de la mascota | Mediaset

"Ha estat un més de la família perquè fa 16 anys que és amb nosaltres i desprendre't d'algú de la família ha estat molt dur", ha compartit amb els seus companys. "Hem fet el que s'ha pogut, però al final no ha pogut ser, em quedo amb el comiat, va ser molt bonic", confessava molt emocionada.

I, respecte a l'última pullita que li ha llançat el seu ex, ha deixat ben clar que no pensa tacar el comiat de Ringo amb una cosa així. "No diré res, Ringo no s'ho mereix", ha sentenciat.

Un comentari amb què la resta de col·laboradors s'han mostrat completament d'acord. D'aquesta manera, apunten que les declaracions de Kiko Matamoros són força desafortunades.

"Ha fet les coses molt malament i això al final l'únic que provoca és un distanciament més gran amb la seva filla", asseguren respecte a la possible reconciliació entre Anita i el seu pare.