Muntatge de Fidel Albiac amb Alba Carrillo i la seva mare Lucía Pariente
GENT

Fidel Albiac presumeix de la seva unió amb Alba Carrillo i fa feliç a Lucía Pariente

Fidel Albiac ha sorprès a Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo, pel seu aniversari. I, una vegada més, presumeix de la seva amistat i de com estan d'units

Fidel Albiac torna a estar al punt de mira després de l'últim vídeo que ha protagonitzat i que Alba Carrillo ha compartit a les seves xarxes socials.

El marit de Rocío Carrasco demostra que està molt integrat amb els companys de la seva dona a Bake Off, i a més torna a presumir de la seva amistat amb Alba Carrillo.

Així, al vídeo en qüestió podem veure Fidel Albiac entrar amb un preciós pastís en el qual semblen ser els camerinos o el lloc de reunió dels concursants. Tot, amb la intenció de donar una sorpresa a Lucía Pariente, mare de la model i que celebra el seu aniversari.

En veure'l entrar, Pariente s'ha mostrat molt sorpresa i ni tan sols sabia com reaccionar, mentre que tots han començat a cantar-li l'aniversari feliç d'allò més animats.

Sens dubte, una mostra més del gran afecte que Fidel i Rocío tenen a l'Alba i a la seva mare, a qui estan molt unides. De fet, Carrillo mai no ha dubtat a donar la cara per la seva amiga i defensar-la públicament.

Fidel Albiac reapareix i presumeix de la seva amistat amb Alba Carrillo

Una amistat de la qual ara presumeixen també durant el pas per Bake Off. Un projecte que té totes dues molt il·lusionades, i més després de l'enorme decepció que es van emportar amb Telecinco.

A més, la presència tant de Fidel Albiac com de Lucía Pariente fa sospitar sobre la seva possible presència en algun capítol del concurs. Encara que Albiac sempre roman en un segon pla, tal com va fer durant tota la docusèrie, potser en aquesta ocasió s'animi a acompanyar la seva dona.

Història d'Alba Carrillo i Fidel Albiac amb les galtes pegades
Alba Carrillo i Fidel Albiac presumeixen de la seva amistat | @albacarrillooficial

La mateixa Rocío confessava que Fidel Albiac l'estava donant suport a moltíssim al concurs. Encara més, assegurava que s'havia convertit en el 'catador oficial' de les seves postres i que en tenia prou fart.

"No en pot més", assegurava Carrasco entre rialles. "Em demana que ja no li cuini més postres". Una prova més de la unida que està la parella i que tira per terra tots els rumors sobre una suposada crisi o divorci.

Fa poc, una altra amiga de Rociíto, Paula Vázquez, donava a entendre que tots dos formen un tàndem perfecte i que no entenia "un sense l'altre".