Primer pla de Luis Miguel seriós en un dels seus concerts a Madrid

Luis Miguel, xicot de Paloma Cuevas, té un problema i ingressa a l'hospital

Luis Miguel està en plena gira per Amèrica

Luis Miguel està vivint un moment realment feliç. Primer, perquè la relació amb Paloma Cuevas s'ha consolidat, tant és així que fins i tot hi ha hagut rumors de casament. Segon, perquè ha tornat als escenaris i està en plena gira per Amèrica.

Tot i això, a Luis Miguel li ha sorgit un imprevist que ha entelat la seva alegria. Ha patit un revés de salut, que l'ha dut a haver de ser atès per professionals mèdics. Això sí, sembla que tot s'ha quedat en un simple ensurt, i per això els seus fans no s'han d'alarmar.

Luis Miguel ha patit un revés de salut

Luis Miguel estava molt il·lusionat de tornar a posar-se davant del públic amb la seva nova tournée. I la veritat és que aquesta, en què Paloma l'està acompanyant, està anant vent en popa. N'és una bona mostra que ha arrasat als concerts que ha dut a terme per diverses ciutats d'Argentina.

Luis Miguel somrient a Nova York
Luis Miguel està arrasant amb els concerts | GTRES

El cantant mexicà s'ha entregat a cada vetllada i el públic l'ha realçat per això. Però els darrers dies ha sorgit un contratemps: la seva salut se n'ha vist ressentida.

La periodista de Xile Cecilia Gutiérrez és qui ha donat una exclusiva inesperada de l'artista. Ha confessat que “Luis Miguel va ser hospitalitzat a Santiago de Xile. Tot per un sever quadre gripal i per febre”.

Luis Miguel es trobava amb aquests símptomes i va decidir anar al centre mèdic pertinent per ser examinat el dia 19 passat. Pel que sembla, tan aviat com va trepitjar terres xilenes va decidir confiar en professionals per fer front a l'estat en què es trobava.

Afortunadament, els doctors que el van atendre li van indicar el tractament més idoni. I això ha fet que ell, encara que no recuperat al 100%, hagi pogut continuar amb les actuacions. Es va témer que pogués haver de cancel·lar les més properes, però res més lluny de la realitat.

Luis Miguel ha tornat a pujar als escenaris, concretament al del Movistar Arena de Xile. Allà s'ha trobat amb un públic que l'ha acompanyat i ell ho ha donat tot, tot i que, més d'una vegada, se l'ha vist tossir.

Tot i això, sembla que, de moment, es troba en condicions per continuar endavant amb tots els seus compromisos professionals. Així, continuarà cantant a Xile fins al dia 6 de setembre, data en què tindrà unes jornades per recuperar-se plenament i tornar a recuperar forces. Sí, perquè fins al 15 no farà un nou concert, en aquest cas a Las Vegas, després del qual n'arribaran altres a ciutats com Phoenix.

Luis Miguel està rebent el suport del públic

Luis Miguel, a més de per metges, està tenint les atencions de la seva parella per recuperar-se del tot. I, així mateix, es troba rebent l'afecte dels seus incondicionals, que en aquest sot de salut l'estan animant més que mai.

A l'artista li estan arribant molts missatges de suport a través de les xarxes socials. Missatges com aquests: “Fins i tot afònic és millor que el 99% dels cantants de la terra” i “La professionalitat que té és admirable. Bravo i que es recuperi aviat”.

En aquesta mateixa línia trobem: “Tossint i tot encara l'admiro” i “A Luis Miguel sempre se li perdona tot. Sempre a morir amb ell a les bones i a les dolentes”.

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Luis Miguel està rebent el suport de la seva parella i dels seus seguidors en aquest moment | España Diario

Això sí, també han sorgit algunes veus que critiquen que continuï actuant en les seves condicions. Ho han manifestat amb publicacions com aquestes: “Tots el disculpem. Però li fa molt mal cantar perquè està molt afònic” i “Canta un 10% i la resta el públic. Està afònic i tus”.