Luis Miguel somrient a Nova York

Luis Miguel reapareix sense Paloma Cuevas: on és ella i què està passant

Salten totes les alarmes per un possible distanciament entre Luis Miguel i la dissenyadora

La parella del moment, la de Luis Miguel amb Paloma Cuevas, causa més sensació mentre van sortint a la llum més detalls sobre ells. I és que, el seu idil·li és digne d'una pel·lícula romàntica, ja que van començar sent amics i, finalment, van acabar enamorant-se contra tot pronòstic.

Però, què passaria si aquesta situació acabés? Posem aquest tema seriós sobre la taula per la simple raó que s'ha vist el cantant en públic sense Paloma Cuevas.

El que resulta una mica estrany perquè, si hem de jutjar per tot el que hi hem presenciat les últimes setmanes, no s'han separat en cap moment.

On és la cordovesa? Per què no es trobava amb Luis Miguel? En definitiva, què és el que està passant? Són moltes les preguntes que ens vénen a la ment. Però estem de sort, perquè tenim resposta per a cadascun d'aquests dubtes!

Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla
Luis Miguel i Paloma Cuevas, crisi a la vista? | e-noticies.cat

La raó de pes per la qual Luis Miguel no estava al costat de Paloma Cuevas

Un Luis Miguel d'allò més campant passejava pels carrers de Madrid amb total naturalitat i intentant passar el més desapercebut possible. Aquesta podria ser la seva intenció, però els mitjans immediatament van identificar que es tractava del mateix 'Sol de México'.

El cas és que l'artista caminava en solitari perquè no hi havia ni rastre de la dissenyadora. Però, que no s'estengui el pànic, perquè no han posat fi a la seva història d'amor ni de bon tros. I és que, la cordovesa és a Sevilla, però està previst que ben aviat es retrobi amb el seu amor.

Al final, només els queden unes setmanes d'estar junts perquè d'aquí poc, Luis Miguel posarà rumb a la seva terra natal, Mèxic, per iniciar la seva gira internacional.

No tenim cap mena de dubte que en algun d'aquests concerts que farà Luis Miguel, Paloma Cuevas farà una aparició estel·lar per recolzar-lo en això que és tan important per a ell.

En el cas que això passi, caldrà esperar que es “deixin” fotografiar com ho van fer a l'enllaç del fill de Rosa Clará a París, que van ser, de fet, les primeres imatges en què se'ls va veure junts.