Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero deixa d'amagar què està passant amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero per fi ha confirmat si ha trencat o no amb el seu company de 'Supervivientes 2023'

Si d'un tema se n'ha parlat molt els últims dies, aquest ha estat el de la suposada crisi de parella que travessa Adara Molinero amb Bosco Martínez-Bordiú.

I és que, que la jove bloquegés una de les grans amigues del seu xicot, Raquel Arias, després que s'hi relacionés sentimentalment, va ser el que va fer saltar totes les alarmes.

Això sí, va generar encara més polèmica aquest assumpte quan va publicar el missatge següent en xarxes socials: “Hi ha dies en què m'agradaria desaparèixer”.

De manera que, tenint en compte tot això, no va ser estrany que molts s'imaginessin que la relació sentimental d'Adara Molinero amb el nebot de Pocholo havia acabat.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Suposadament, Adara Molinero no estava passant pel seu millor moment amb el jove | Mediaset

Però, ara, per fi, després de tant de misteri sobre aquest tema, la mateixa Adara Molinero ha deixat d'amagar què és el que està passant amb el jove. Continua o no amb ell? Feu les vostres apostes!

Adara Molinero aclareix la veritat sobre el seu festeig amb Bosco Martínez-Bordiú

Des que va sortir a la llum tot aquest drama amorós format entre aquests tres concursants de Supervivientes 2023, l'únic que s'havia pronunciat fins ara havia estat el jove.

A la seva manera, perquè el nebot de Pocholo es va pronunciar sobre aquest tema a Twitter amb molt d'humor i ironia.

"Digueu-me boig… però així per pensar en alt… jo crec… no sé eh, ja m'ho direu… jo crec que a la tercera o quarta potser algú s'ho creu", es referia a la teoria que ell havia oblidat Adara Molinero amb la seva amiga.

Un missatge una mica confús i que no va revelar gaire. Però qui sí que ho ha aclarit tot ha estat la mateixa Adara Molinero.

Això sí, no ho ha fet amb paraules, sinó amb una demostració molt millor: una fotografia.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú en una actitud molt afectuosa en un concert de Sebastián Yatra a Madrid
Adara Molinero va fer calllar molta gent amb aquesta foto | @adara_molinero, Instagram

I és que Adara Molinerova publicar una imatge en què apareixia Bosco Martínez-Bordiú fent-li un petó a la galta.

Tots dos es trobaven de cita romàntica en un concert de Sebastián Yatra a Madrid.

Per descomptat, amb aquesta instantània s'han resolt finalment els rumors de crisi i no només això, sinó que també s'ha vist des de lluny que la seva complicitat no ha desaparegut i que segueix igual que el primer dia.

La seva relació va d'allò més bé i tot apunta, almenys de moment, que res ni ningú ho canviarà.