Muntatge de Letizia i Felip amb una captura de l'Instagram de Jaime del Burgo
GENT

Letícia i Felipe, esquitxats per l'últim i alarmant moviment de Jaime del Burgo

Jaime del Burgo ha aprofitat la polèmica amb Letícia per actuar d'una manera molt estranya a les xarxes socials

Jaime del Burgo segueix estant al focus mediàtic després que hagi tret a la llum el seu suposat romanç amb la reina Letícia. El que fos marit de Telma Ortiz continua recorrent a les xarxes socials per cridar l'atenció, on ha fet un últim i alarmant moviment.

Així, Jaime decidia obrir-se un compte d'Instagram per mostrar-se al públic i compartia ni més ni menys que 40 imatges sobre la seva vida.

Fotos en què mostra la dona, la filla, el gos, o les aficions literàries. Però, a més, també certes reflexions polítiques deixant molt clar quina és la seva ideologia.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós
Jaime del Burgo, novament al centre de la polèmica | GTRES

Encara que, la més inquietant ha resultat ser la darrera, en què es veu el mar força agitat i l'ombra de del Burgo des d'una zona força elevada. Quina serà la seva intenció?

Sens dubte, l'excunyat de Letícia no cessa en el seu afany per cridar l'atenció i regirar Zarzuela fins als fonaments. Un escàndol que no ha passat desapercebut i que ha traspassat fins i tot les nostres fronteres.

Letícia i Felipe fan orelles sordes a les provocacions de Jaime del Burgo

De fet, mitjans de tanta rellevància com el Paris Match no dubten a acusar Letícia d'infidel amb una portada molt impactant.

"Letícia i Felip d'Espanya: Perfum d'escàndol. Un llibre acusa la reina d'adulteri", titulen. Mentre que, a l'interior de la revista, comparteixen unes imatges fins ara inèdites on es pot veure Jaime, la seva llavors dona Telma, Letícia, Felip i la seva filla Leonor menjant en un poble italià a prop de Roma.

Bona prova de la relació estreta que compartien i que també crida l'atenció. Sobretot perquè en aquell moment fa un any que del Burgo i Letícia haurien posat fi a la seva suposada relació.

I mentre Jaime continua fent parlar, des de Zarzuela guarden absolut silenci. Una estratègia potser per treure importància a aquesta informació.

Captura de la portada del 'Paris Match' amb Felip i Letizia en primer pla
Portada de 'Paris Match' amb Letícia i Felip | Instagram, @parismatch

Tot i això, molts asseguren que la mala cara de la reina el dia de la jura de la Constitució de la seva filla, tindria molt a veure amb aquest assumpte. És a dir, que Letícia ja estava al corrent de les seves intencions des de fa molt de temps.