Muntatge amb un primer pla de la princesa Leonor amb dos flocs de pèl i la reina Letizia de perfil seriosa

Leonor se salta la norma que li va imposar Letícia per una raó de pes

Leonor no va seguir les indicacions de Letícia per una ocasió especial

La princesa Leonor ha viscut les setmanes més frenètiques i importants de la seva vida en els darrers mesos. La primogènita del rei Felip VI jurava la bandera, i, més recentment, amb l'arribada del seu 18è aniversari, jurava la Constitució.

Cadascuna de les seves aparicions han estat cuidades fins a l'últim detall, tot supervisat per Letícia. Per tots és sabut com n'és de meticulosa la reina consort respecte a la imatge que projecta la Casa Reial al món. Letícia ha mesurat cadascun dels passos de les filles, inclosa la seva dieta.

Tal com va transcendir, la reina hauria intentat modificar el menú de Leonor dins de l'acadèmia perquè aquest fos exempt de sucres. Tot i això, Leonor s'hauria saltat aquesta norma en la seva última sortida amb amics.

Primer pla de la princesa Leonor al Congrés dels Diputats l'acte de la jura de la Constitució
Leonor va celebrar el seu aniversari sense seguir la dieta imposada per Letícia | GTRES

Leonor se salta la dieta pel seu aniversari

Després de la celebració de la festa familiar al palau del Pardo, la princesa Leonor tornava a ingressar a l'Acadèmia Miliar per complir les seves obligacions. Tot i això, encara quedava per davant la celebració dels 18 amb els seus amics. L'hereva a la Corona compta amb un grup d'amics dins de l'acadèmia i, com tota adolescent, també ho havia de celebrar amb ells.

Segons transcendia fa uns dies, una coneguda hamburgueseria de Saragossa era el lloc elegit per a la celebració.

La princesa Leonor va arribar acompanyada per una amiga i pels seus escortes. Segons un grup de persones que també es trobaven al restaurant en el moment de la celebració, Leonor “va ser molt educada, senzilla, maca i molt alta”, lliscaven. Leonor va optar per un look molt senzill i casual amb uns texans i un jersei negre.

Primer pla de la princesa Leonor amb rostre seriós
Leonor es va saltar la dieta | GTRES

La princesa es va decantar per una hamburguesa molt calòrica, tal com el mateix restaurant va compartir a les xarxes socials. Però, a més, també va triar unes postres molt dolces, compostes principalment per xocolata i gelat. Aquesta vegada, per una raó de pes com és el seu 18è aniversari, Leonor decidia saltar-se els consells alimentaris de la seva mare.

La reina Letícia és molt estricta amb la dieta de les filles

La reina Letícia té la guerra declarada al sucre i sempre intenta que els aliments que consumeixen les filles tinguin la menor quantitat possible. Recentment, des del programa Espejo Público, la periodista Laura Fa llançava una mica de llum sobre la cenyida dieta que Letícia imposa.

Primer pla de la reina Letizia feliç amb unes arracades de cèrcols platejats
Letícia cuida molt l'alimentació de les filles | Europa Press

Segons la periodista, la reina consort no vol que les seves filles prenguin sucre. Un exemple clar de fins a quin punt arriba aquesta imposició és que en cap festa d'aniversari han tingut pastissos. “Cuidava que no hi hagués pastissos i aquest menú no quadra amb la dieta que segueix Letícia ni que posava a les filles”, revelava Fa.

Davant d'això, Gema López també es pronunciava sobre allò que s'arribava a viure a Mallorca quan les dues nenes encara eren molt petites. “Letícia era tan maniàtica que en aquell moment controlava fins i tot el gruix del puré i el primer tast el feia ella. Estava súper a sobre de l'alimentació”, assegurava la periodista.