Muntatge del primer pla de Laura Matamoros i Benji

Laura Matamoros no calla i dona noves dades sobre la seva separació de Benji Aparicio

Laura Matamoros es pronuncia sobre la seva ruptura amb Benji

Va ser el mes d'octubre passat quan Laura Matamoros confirmava a Vamos a ver que la seva relació amb Benji Aparicio estava acabada. Després de set anys de relació, amb alguna parada i dos fills en comú, la història d'amor entre tots dos ha finalitzat.

La filla de Kiko Matamoros confessava al programa de Joaquín Prat que tornava a estar soltera, encara que va optar per no entrar en gaires detalls sobre la ruptura. Ara, al photocall de Harper Bazaar, la televisiva atenia els mitjans de comunicació i revelava com es troba després de la ruptura.

Si alguna cosa ha caracteritzat sempre Laura, és que la influencer no es mossega la llengua i tampoc té problemes a parlar de les coses.

Laura Matamoros es pronuncia sobre la ruptura amb Benji

Malgrat que la notícia de la ruptura entre Laura Matamoros i Benji enxampava per sorpresa, els rumors van començar aquest mateix estiu. La parella ja va tenir una aturada en la seva relació l'abril de 2021, quan van decidir donar-se un temps fins que van decidir tornar-ho a intentar.

Laura Matamoros amb Benji Aparicio, el pare dels seus fills
Laura Matamoros confirmava la ruptura amb Benji fa unes setmanes | GTRES

El 30 d'octubre passat, la mateixa Laura era qui revelava, de la manera més natural possible, que la seva història d'amor amb Benji Aparicio havia acabat finalment. “Faig de tot, soc una noia supercompleta, ara em falta xicot”, deia Matamoros.

D'aquesta manera, la influencer ho confirmava. Des de llavors, Laura ha estat molt hermètica pel que fa als detalls sobre la seva separació. No hi ha dubte que encara hi ha una gran relació d'afecte i respecte entre tots dos.

Però la filla de Kiko Matamoros reapareixia a l'esdeveniment organitzat per Harper Bazaar on es pronunciava sobre el moment actual que travessa. La jove assegurava que és molt feliç en aquesta etapa de la seva vida. Encara que ha preferit no entrar en gaires detalls sobre la seva ruptura amb Benji, sí que es pronunciava.

Laura Matamoros i Benji Aparicio posant feliços quan eren parella
Laura Matamoros compartia imatges amb Benji Aparicio recurrentment | Redes sociales

Els reporters li preguntaven sobre el seu rol com a mare. “M'hauran de defensar els meus fills en un futur. Imagino que soc la millor mare per als meus fills. Soc superexigent amb mi mateixa, imagina't amb els meus fills i la seva educació”, assegurava Laura.

Però, a més a més, els reporters també li preguntaven pel rol del pare, que en aquest cas és Benji. Sobre la implicació de la seva exparella, Laura era molt contundent. "Per descomptat, en aquests casos sempre ha passat, i sempre ho dic", confirmava.

D'aquesta manera, Laura deixava clar que, malgrat haver trencat, continuen mantenint una bona relació.

Laura Matamoros parla del seu pare

La influencer també ha parlat sobre el seu pare, Kiko Matamoros, i el gran moment actual que travessa amb l'estrena de ¡Sálvese quien pueda!.

El reality ha aconseguit un gran èxit a la plataforma i Laura reconeixia que no se l'havia perdut. “M'ha encantat el documental, feu-me'n un a mi”, revelava.

Kiko Matamoros amb la seva filla Laura Matamoros, tots dos visiblement feliços
Laura Matamoros viu un gran moment amb el seu pare | @_lmflores

A més, assegurava que “dues vegades l'he vist aquest cap de setmana”. Ja queden lluny les picabaralles familiars i conflictes que mantenien pare i filla. Ara tots dos tenen una gran relació i estan molt units, sobretot, gràcies als petits de la família.

A Kiko li cau la bava amb els seus nets i, tal com assegurava Laura, els seus fills “estan encantats igual que jo”.