Muntatge d'Antonio Tejado amb el rostre seriós amb Rosario Mohedano somrient
GENT

Rosario Mohedano parla per primer cop dels problemes legals d'Antonio Tejado

Després de mesos esquivant les preguntes de la premsa, Rosario Mohedano trenca el silenci per parlar d'Antonio Tejado


Després de mesos guardant silenci, Rosario Mohedano ha decidit parlar sobre la detenció d'Antonio Tejado per la seva presumpta implicació en el robatori que va patir María del Monte a casa seva.

Tot i que sempre s'ha mostrat molt esquiva a pronunciar-se sobre aquest tema delicat, ara l'artista s'ha sincerat com mai abans. Tant és així que, tal com ella mateixa ha assegurat, aquesta notícia no ha aconseguit afectar la vida privada.

Foto de Chayo Mohedano somrient a un photocall

El que més preocupava Rosario Mohedano era que els problemes legals d'Antonio Tejado arribessin a afectar el fill que tenen en comú. Ara bé, la cantant ha deixat clar que el jove té una vida “plenament feliç” i que “té totes les parcel·les de la seva vida cobertes”.

A més, la filla de Rosa Benito també ha volgut aclarir per què al seu dia va decidir mantenir-se al marge d'aquesta polèmica. Segons ha confirmat, ella és totalment conscient que la presumpta implicació del seu ex en el robatori de María del Monte i Inmaculada Casal és un tema força mediàtic.

Per això, i pensant únicament en el seu fill i en el cercle més proper, Rosario Mohedano va optar per no fer referència al pas d'Antonio Tejado per presó. Una postura que pensa continuar adoptant d'ara endavant.

Rosario Mohedano va haver de posposar un projecte per culpa dels problemes legals d'Antonio Tejado

Durant aquest temps, Rosario Mohedano ha intentat per tots els mitjans esquivar les preguntes que els mitjans de comunicació li han fet en relació amb aquest tema delicat. Però després que Antonio Tejado hagi aconseguit la llibertat sense fiança, l'artista ha trencat el silenci a través de la revista Semana.

Tal com ella mateixa ha confirmat, la detenció del seu exmarit es va produir en el mateix moment en què tenia pensat treure al mercat Ave Fénix, el seu nou single.

Muntatge de Chayo Mohedano parlant amb una caçadora negra i Antonio Tejado seriós amb ulleres de sol i una samarreta negra

Tot i això, Rosario Mohedano no va tenir més remei que endarrerir aquest esperat llançament a causa de la gran repercussió mediàtica que va generar la detenció d'Antonio Tejado.

Per això, i pensant en el seu propi bé i en el del seu fill en comú, l'artista va considerar que el més oportú era “desaparèixer” i “tenir paciència”. Tant és així que ha estat fa només unes setmanes quan la cantant ha tret al mercat el seu nou tema musical.

Primera imatge d'Antonio Tejado després de sortir de la presó

Tanmateix, malgrat les seves declaracions, Rosario Mohedano ha deixat una cosa molt clara: no pensa continuar parlant del pas d'Antonio Tejado per la presó. Tot i que la relació amb l'excol·laborador de televisió és nul·la, no vol continuar tirant llenya al foc pel benestar del seu fill en comú.

Actualment, el nebot de María del Monte es troba a casa seva després d'haver aconseguit que el jutge li atorgui la llibertat sense fiança fins a la celebració del judici. Una notícia que ha aconseguit preocupar Inmaculada Casal i la seva dona.

Tot i que el magistrat va imposar a Antonio Tejado i a la resta d'acusats diverses mesures cautelars, entre les quals hi ha una ordre d'allunyament a les víctimes, el matrimoni no està tranquil. Cosa que la mateixa presentadora ha assegurat al seu programa de Canal Sur:

“Tinc por. Ells saben qui soc, on visc, quina és la meva família, a quina hora surto… Jo no sé com són aquestes persones que van entrar a casa meva amb una caputxa”.

➡️ Gent

Més notícies: