Primer plànol de Kiko Rivera amb gest atònit en 'Sálvame Deluxe'

Kiko Rivera intenta enfonsar 'Supervivientes' per venjar-se d'Asraf Beno

Kiko Rivera ha posat verd el promès de la seva germana i el programa

No hi ha dubte que Asraf Beno està sent un dels concursants més odiats d'aquesta edició de Supervivientes. Aclarim, però, que pel que fa als seus companys, perquè, pel que respecta al públic, n'és veritablemente un dels seus preferits.

Alma Bollo, Manuel Cortés, Adara Molinero, Ginés Corregüela i Diego Pérez han estat alguns dels concursants que més han carregat contra el jove. L'únic que faltava per criticar el concurs de Beno era el mateix Kiko Rivera, el seu cunyat.

I és que bé se sap que el DJ no suporta el marroquí, a l'igual que no pot amb la seva germana Isa Pantoja, amb qui té mala relació des de fa anys. Doncs bé, ara, s'ha filtrat un vídeo per xarxes socials en què apareix Kiko Rivera donant la seva humil opinió; concretament, posant verd a Supervivientes i la parella de la seva germana.

Kiko Rivera carrega durament contra Supervivents per afavorir Asraf Beno

Fa uns mesos, quan va començar tota la polèmica que Asraf Beno era, suposadament, discriminat pels seus companys, Kiko Rivera se'n va pronunciar.

El DJ va fer un directe a Tiktok en defensa de Manuel Cortés, que ha estat un dels concursants que més discussions ha tingut amb el marroquí. Sabem de sobres que Kiko Rivera i el cantant són molt propers perquè, a més de ser cosins, són amiguíssims.

Primer pla de Kiko Rivera concentrat amb la mà en la barbeta i vestit amb una dessuadora blava
Kiko Rivera ha demostrat amb escreix que no li cau gens bé el marroquí | @riverakiko, Instagram

Així doncs, Kiko Rivera, que estava molt descontent, va carregar sense pietat contra el programa per, suposadament, afavorir el concurs del seu cunyat. “Heu de saber una cosa, nois”, va començar dient.

“Esteu veient un programa de televisió, que no ho esteu veient en directe. Esteu veient un programa de televisió que és editat”. Així mateix, Kiko Rivera va assegurar que l'única part que veien en directe els teleespectadors era la de la Palapa.

“Però durant la setmana esteu veient una sèrie de vídeos editats amb una musiqueta, els quals ells trien qui els va bé i qui no els hi va”, va expressar.

“Està claríssim, ja mi no m'enganyaran. I no callaré, sé com funciona això, m'he dedicat a la televisió durant molts anys, he estat al programa”.

No content amb carregar només contra el programa, Kiko Rivera va fer un pas més enllà en demanar l'expulsió de Beno. Va fer aquesta petició, no perquè consideri que el jove estigui fent un mal concurs, sinó pel fet que, com que a ell no li fa gràcia, es mereix abandonar definitivament Hondures.

“Vull que se'n vagi Asraf perquè no em cau bé i punt. Els il·luminats de torn diran: 'ai, perquè no és espanyol, no?'. No, perquè és gilipolles. No em cau bé, no perquè no sigui espanyol, no em cau bé perquè és tonto i gilipolles, i punt”, tancava.

Tot i que això va passar fa uns mesos, la veritat és que ha estat ara quan s'ha viralitzat aquest vídeo, cosa que no haurà agradat a Kiko Rivera, ja que ha rebut moltes crítiques negatives per aquest fet.