Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Matamoros i Rocío Carrasco, tots dos amb rostre seriós

Kiko Matamoros: la relació real amb Rocío Carrasco després de guanyar-la als jutjats

Kiko Matamoros parla amb 'E-Notícies' sobre el resultat de la sentència

Rocío Carrasco va demandar Kiko Matamoros el 2019 per unes declaracions que el col·laborador va donar a Viva la Vida. L'Audiència Provincial de Madrid va donar la raó a Matamoros el 2020, però Carrasco ha continuat insistint. Ara ha estat el Tribunal Suprem el que s'ha posicionat al costat de Kiko i a E-Notícies hem aconseguit parlar amb ell en exclusiva.

Fent honor a l'educació que sempre l'ha caracteritzat, Kiko Matamoros ha respost les nostres preguntes i ha resolt tots els dubtes. El primer que ha fet ha estat deixar clar que mai no ha tingut cap problema personal amb Rocío. “Jo no li he guardat cap rancor”, ens explica quan li recordem que han estat companys a la productora La Fábrica de la Tele.

Kiko Matamoros assegut al plató del programa 'Vida la Vida' amb el rostre seriós
Kiko Matamoros ha tornat a guanyar Rocío Carrasco | Mediaset

Kiko entén que Rocío no li retirés la demanda quan es va incorporar a l'empresa perquè “no s'han de barrejar les coses”. El tertulià va donar una informació relacionada amb l'atenció que Carrasco donava a un dels seus fills. Recordem que Matamoros sempre ha tingut molt bones dades, per això la seva notícia va tenir repercussió i va arribar a orelles de l'empresària.

Tot i això, el jutge considera que Kiko no ha comès cap delicte per una raó molt simple: Rocío és un personatge públic. Segons la sentència, la informació de Matamoros “no té prou gravetat ofensiva per arribar a constituir una intromissió il·legítima en el dret fonamental al seu honor”.

Kiko Matamoros ens revela com és la seva relació amb Rocío Carrasco

Kiko Matamoros ha explicat a E-Notícies el motiu pel qual Rocío ha perdut la demanda. “No és mala sort, és saber construir bé una denúncia”, comenta en exclusiva al nostre mitjà. Després, ha aclarit com és la relació amb Rociíto i què passarà a partir d'ara.

Rocío Carrasco a la inauguració del monument a Pedro Carrasco
Rocío Carrasco ha tornat a perdre als tribunals | GTRES

Matamoros insisteix que cap dels dos ha perdut mai l'educació perquè no estaven interessats a generar “mal ambient” a la feina. Han estat companys i Carrasco no li va retirar la denúncia, malgrat que el jutge mai no li ha donat suport. Va continuar insistint i ara haurà de pagar les costes.

Gràcies a la sinceritat del tertulià, E-Notícies ha descobert la veritat sobre aquest assumpte del qual tant de ressò se n'ha fet. “Ara haurà de pagar les costes, he de mirar la sentència, que té tres dies”, ens explica. És a dir, malgrat que la notícia s'hagi publicat fa 24 hores, Matamoros en tenia consciència des de fa un temps.