Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández i el vídeo que mostra com va ser la última trobada amb Marta Riesco

Kiko Hernández i Marta Riesco van protagonitzar un moment de tensió dins de les instal·lacions de Telecinco

Kiko Hernández és l'home del moment. Per això, i després de la seva darrera i reveladora entrevista per a Lecturas , ha sortit a la llum un dels vídeos més comentats del col·laborador. Es pot veure el que va passar l'última vegada que es va trobar cara a cara amb Marta Riesco.

Avui dia, aquests dos professionals de la televisió ja no formen part de la gran família de Mediaset España. Tot i que això sí, per motius totalment diferents.

Marta Riesco plorant al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco va perdre la feina a Telecinco | Mediaset

I és que, mentre que Kiko Hernández s'ha vist obligat a abandonar temporalment Telecinco després de la cancel·lació Sálvame , la periodista va ser acomiadada disciplinàriament.

A principis de març, l'extrabaixadora d' El programa d'AR va protagonitzar una forta topada amb Cristina Porta. Durant un esdeveniment social, Marta Riesco es va embrancar en una forta discussió amb la reportera de La fàbrica de la tele.

I, encara que al principi Unicorn Content va optar per reubicar Marta en la redacció dels seus programes, aquesta situació no va durar gaire. Tal com va assegurar a Instagram, "he rebut una comunicació d'acomiadament disciplinari per part de l'empresa on he treballat des del 2017".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara tant Kiko Hernández com Marta Riesco han iniciat nous projectes laborals lluny d'aquesta empresa audiovisual. Tot i això, la recent entrevista de l'exgran germà ha ressuscitat un dels moments de tensió que tots dos van protagonitzar el 2022.

A través de Twitter, un usuari ha rescatat unes imatges que mostren el que va passar durant la seva darrera trobada dins de les instal·lacions de Fuecarral.

Kiko Hernández posa entre les cordes Marta Riesco

A principis de gener del 2022, Kiko Hernández i Marta Riesco van protagonitzar un episodi molt tens. En aquell moment, el polèmic romanç entre la comunicadora i Antonio David Flores estava a l'ordre del dia.

Per això, el treballador de Sálvame no va dubtar a l'hora de ficar-se al paper de reporter per anar a buscar la protagonista d'aquesta història.

Després de diversos minuts buscant Marta Riesco per totes les instal·lacions de Mediaset, Kiko Hernández per fi es va trobar amb ella. I, com calia esperar, tots dos es van saludar amb total cordialitat.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Marta Riesco felices
Aquesta va ser la darrera vegada que Kiko Hernández i Marta Riesco es van veure les cares públicament | GTRES, E-Noticies

No obstant això, va passar una cosa que va aconseguir desfermar la fúria del tertulià. Amb to irònic, l'actual parella de Fran Antón es va referir a la jove com a "companya". Però, lluny de quedar-se callada, la comunicadora va tornar la pulla al televisiu.

"Sí, de periodista a col·laborador", va assegurar la influencer, mentre que Kiko Hernández rectificava les seves paraules: "A gran hermano". "Però ho has fet molt bé, de debò, ets un gran col·laborador", li va respondre ella tot seguit.

I és que, tal com ell mateix va assegurar després al plató de Sálvame, "sé d'on vinc, d'on procedeixo i fins on he arribat amb els meus mèrits".

Després d'aquest moment de tensió, Kiko Hernández va decidir perseguir Marta Riesco pels exteriors de l'edifici a la recerca d'unes declaracions.

"Et veig enamorada, però en estar amb Antonio David Flores, potser la teva carrera…", es va qüestionar Kiko Hernández, abans de desitjar-li "tot el millor" a la seva professió. "Creus que t'anirà bé?", li va preguntar tot seguit.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores quan eren parella
Marta no es va voler pronunciar sobre la seva relació amb l'exguardia civil | Europa Press

Per la seva banda, Marta Riesco va decidir no entrar al seu joc. Però sí que va voler deixar clar que a la vida el més important és "ser feliç".

No obstant això, la periodista no va tenir cap problema a pronunciar-se sobre Rocío Flors . Per això, quan Kiko Hernández li va preguntar per ella, va assegurar que és “una persona extraordinària”. Encara que no va voler donar més delats sobre el veritable punt en què es trobava la seva amistat.