Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'
GENT

Alejandra Rubio confirma els rumors sobre el passat de la princesa Elionor

Alejandra Rubio va ser la seva companya d'escola

Alejandra Rubio s'ha convertit les últimes setmanes en una de les col·laboradores més valuoses de Telecinco per les informacions que té. En concret, perquè ha donat dades desconegudes de Daniel Sancho, gràcies a la relació que té amb amics d'ell. I també perquè ara ha ofert detalls inesperats del passat d'Elionor.

Alejandra Rubio exactament ha revelat que van ser companyes d'escola. Després d'això, ha confirmat certes xerrameques que existien respecte a què va passar en aquesta escola a causa de l'hereva al tron.

Alejandra Rubio revela la veritat de les especulacions del passat d'Elionor

Alejandra Rubio està treballant diàriament al programa Así es la vida. I en aquest ha estat on ha confessat que va coincidir formant-se amb la primogènita dels Reis al mateix centre educatiu de Madrid. Precisament, ha revelat que “jo he anat a l'escola, a Santa María de los Rosales, amb ella”.

“Jo ja hi era quan va entrar ella, ja que li trec uns quants anys, encara que tampoc tants. La veia pràcticament cada dia perquè coincidíem al menjador o a l'esbarjo”.

De la mateixa manera, la filla de Terelu ha aprofitat per rompre una llança per Elionor. Ho ha fet afirmant: “Era una nena completament normal, feliç, amb les seves amigues. A l'escola, perquè era lògic, hi havia guardaespatlles i gossos, però dins d'una normalitat”.

"Ella es relacionava amb tots els seus companys de curs".

Captura del programa 'Així és la vida' amb Antonio Montero i Alejandra Rubio

Alejandra Rubio ha aconseguit amb els comentaris despertar l'interès de la resta de col·laboradors. Un d'ells, Antonio Montero, ha aprofitat per saber si eren certs els rumors que indicaven que “la Reina va pressionar el menjador perquè les nenes mengessin de manera especial”. Qüestió davant la qual la jove Campos ha respost: “Sempre s'ha menjat molt bé a l'escola, en això hem tingut moltíssima sort”.

“Nosaltres menjàvem, a més del menjar normal, unes altres coses com ara croquetes i llibrets de pernil dolç i formatge. Però és veritat que el menjar es va tornar molt més sa des que van entrar i tots vam començar a menjar coses a la planxa. Això sí, jo no ho veig com una cosa dolenta”.

I Rubio hi ha afegit: “Elles volien seguir una dieta més sana sense arrebossats i va canviar el menú de l'escola. Al capdavall, era per a la salut de tothom”.

Alejandra Rubio descobreix el futur imminent de la seva antiga companya

Alejandra Rubio, amb les seves declaracions, ha propiciat que sobre la taula es posi el que espera pròximament a Elionor. Al programa s'ha revelat que comença avui dijous la seva nova vida com a dama cadet Borbó a l'Acadèmia Militar de Saragossa. Lloc on comença la seva formació militar i on romandrà durant tot un curs.

En aquest lloc s'aixecarà escoltant la diana a les 06.30 h i a les 07.45 h començarà assistint a les seves classes. Compartirà habitació amb altres noies, vestirà en tot moment d'uniforme i haurà d'optar per portar sempre els cabells recollits.

Foto de la princesa Leonor saludant a la multitud amb un somriure

Alejandra Rubio ha escoltat l'expert en seguretat Chema Gil exposar que l'hereva al tron s'enfronta a unes quatre setmanes molt dures. La veritat és que, fins que juri bandera, “tindrà molta instrucció i li sortiran butllofes de les botes fent entrenament”.

Tot i això, ha exposat que té clar que ella està “mentalment preparada per abordar aquest període, que és molt intens”. Període que, a més, és històric perquè, "per primera vegada, veurem una futura reina d'Espanya vestida de militar".

Això sí, després de finalitzar la seva estada en aquest enclavament, continuarà la seva instrucció en els altres dos exèrcits restants. Això suposarà que primer acudeixi a l'Escola Naval i, més tard, marxarà a l'Acadèmia General de l'Aire.

➡️ Gent

Més notícies: