Muntatge de fotos de Kiko Hernández, Fran Antón i Mercedes Milá on tots tres apareixen amb rostre molt somrient

La foto de Kiko Hernández i Fran Antón que omplirà d'orgull Mercedes Milá

Mercedes Milá gaudeix d'una estreta relació amb Kiko Hernández, encara que no va poder estar al casament amb Fran Antón

Kiko Hernández s'ha desplaçat a Barcelona per assistir a un dels esdeveniments musicals més esperats de l'any. Madonna ha actuat al Palau Sant Jordi davant de 40.000 espectadors, entre els quals hi havia el col·laborador i Fran Antón. El famós matrimoni ha aprofitat per gaudir al màxim de la ciutat i s'han fet una foto que omplirà d'orgull Mercedes Milá.

Kiko Hernández sempre ha dit que estava enamorat de Fran Antón perquè era una persona molt talentosa. És actor i director de teatre i sempre s'ha envoltat de bons professionals, per això l'afalac que ha fet a Mercedes és tan important. Kiko i el seu marit s'han fet una foto a la llibreria de Milà i han assegurat que és “una visita imprescindible”.

Història d'Instagram de Kiko Hernández a l'interior d'una llibreria acompanyat de Fran Antón y fans
Kiko Hernández ha visitat la llibreria de Mercedes Milá | Instagram, @kikohernandeztv

Kiko va tenir problemes amb Mercedes Milá en un passat, però van saber solucionar les diferències. El tertulià va explicar que va tenir una topada amb la presentadora durant una festa a Madrid. Mercedes s'hi va enfrontar i li va retreure el comportament que tenia a la televisió.

Hernández va reconèixer que el comentari que li va fer Mercedes va ser dur, encara que va servir per canviar la seva estratègia. A partir d'aquell moment es van fer grans amics i la periodista està molt pendent dels seus passos. De fet, li comenta a diverses imatges que publica al costat de Fran Antón a Instagram.

Kiko Hernández visita la llibreria de Mercedes Milá a Barcelona

La primera parada que Kiko ha fet a Barcelona ha estat Casa Batló, edifici obra d'Antoni Gaudí. Ha visitat els racons més emblemàtics de la ciutat comtal i no ha dubtat a gaudir de la llibreria de Mercedes. L'establiment es diu + Bernat i està situat al carrer de Buenos Aires número 6.

Història d'Instagram de Kiko Hernández on apareix amb unes fans pel carrer, acompanyat de Fran Antón
Kiko Hernández mostra la seva experiència a Barcelona | Instagram, @kikohernandeztv

Mercedes Milá és una gran amant de la literatura i ha aconseguit complir el seu somni. En una de les seves intervencions va explicar que la televisió era la seva feina, però que els llibres són la seva veritable passió. Per això se sentirà tan orgullosa que Fran Antón, que és un director reconegut, s'hagi molestat a visitar el negoci.

Hernández ha publicat una foto de la visita a + Bernat, segurament, per fer publicitat del negoci. La veritat és que la seva iniciativa està tenint molta repercussió. D'un temps ençà ha canviat d'estratègia i ara pública a les xarxes una part de la seva vida privada.

Segons va explicar a Viernes Deluxe, fa uns mesos intentava passar inadvertit perquè ningú conegués la seva història amb Fran Antón. “Les nostres cites eren molt divertides perquè eren una mica clandestines, fins que van començar a sortir fotos nostres per tot arreu”. Ara s'ha adonat que amagar-se no té sentit i per això ha mostrat el viatge a Barcelona.