Dues dones en un programa de televisió, sembla que una parla apassionadament mentre l'altra mostra una expressió de sorpresa.
GENT

El judici que enfronta María Patiño amb Chelo García Cortés a 'Ni que fuéramos'

Chelo García Cortés s'enfronta amb María Patiño a 'Ni que fuéramos' en parlar sobre la Baronessa Thyssen

Chelo García Cortés ha protagonitzat un fort enfrontament aquesta tarda a Ni que fuéramos en parlar sobre la seva amistat amb Tita Cervera .

Cortés, s'ha negat a parlar sobre la seva gran amiga la Baronessa Thyssen, cosa que ha enfadat Belén Esteban. I és que ella no entén per què Chelo es nega a fer la seva feina, ja que no és la primera vegada que mostra una actitud semblant al programa.

Una dona de cabell curt i canós, vestida amb una camisa blanca, està asseguda en un sofà blau durant un programa de televisió, amb un fons de colors vius i un rètol que diu

Una cosa que indigna la de Paracuellos, que no ha dubtat a retreure'l. "Jo les filles mai les he vist i no les conec personalment", ha deixat entreveure García Cortés.

I és que l'amistat de la periodista amb la Baronessa hauria fet que es negui a parlar sobre certs temes. Tot començava arran de l'opinió contrària que tant Belén Esteban com Chelo García Cortés tenen respecte de Tita Cervera.

I és que Belén considera que “la Baronessa també ha patit molt”. Mentre que Chelo assegurava que Borja Thyssen també ho havia passat molt malament. "Aquí han patit tots dos", sentenciava sobre això.

Tita Cervera, la baronessa Thyssen, a la presentació de la seva docusèrie a Netflix

Chelo García Cortés s'enfronta a María Patiño a Ni que fuéramos

"Una àvia que no pugui anar a veure els seus néts", al·legava Belén Esteban alhora. Una afirmació que Chelo desmentia del tot. "La relació és molt complicada".

"Per això els nens tampoc han pogut jugar junts, malgrat viure molt a prop", ha explicat en referència a la relació que hi ha entre els fills Borja Thyssen i les seves germanes. I és que els nens no han pogut créixer junts.

La tensió al plató ha anat escalant lentament fins que Chelo ha acabat explotant. "A mi no em feu responsable del que no sóc. Ningú donava un duro pel matrimoni de Blanca i Borja", afegia molesta.

Sobretot quan insinuaven si li havien arribat a fer algun regal car. "Cadascú valora l'amistat d'una manera, jo no necessito que em regalin res".

Dues dones conversant en un programa de televisió, una gesticulant amb la mà mentre l'altra escolta atentament.

Aquí, Chelo García Cortés ha deixat molt clar que sempre havia tingut molt bona relació amb Tita Cervera. Tot i això, insisteix que ella de qui s'havia fet molt amiga és de Borja Thyssen.

Poc després, la periodista rebia una trucada, però s'ha negat a revelar de qui es tractava. Ha estat en treure el tema del judici en què van fer una crida a declarar Chelo, quan ja s'ha cansat d'aguantar els atacs dels seus companys.

"No em posaré en una història on no puc explicar la veritat que jo sé. No tinc ganes de problemes judicials", ha assenyalat enfadada davant les preguntes de María Patiño.

"A mi Tita Cervera ja em va fer anar de testimoni a un judici en què no tinc res a veure", ha recordat. La tensió ha arribat fins al punt que Chelo García Cortés ha amenaçat fins i tot d'abandonar el programa.

➡️ Gent

Més notícies: