Muntatge de fotos de primer pla de Chelo García-Cortés i Julián Muñoz tots dos amb rostre seriós
GENT

Chelo García-Cortés confessa què va fer amb Julián Muñoz quan va sortir de la presó

Chelo García-Cortés s'ha sincerat sobre el que va fer amb l'exalcalde de Marbella quan ell va sortir de la presó

La salut de Julián Muñoz preocupa al seu entorn després de ser ingressat d'urgència dijous passat. Un assumpte que ha format part de la tertúlia de col·laboradors del programa Ni que fuéramos en què Chelo García-Cortés hi participa. La que va ser amiga d'Isabel Pantoja aprofitava la seva intervenció per revelar què va fer quan l'exalcalde de Marbella va abandonar la presó.

En les últimes setmanes, s'ha parlat molt del casament celebrat entre Julián Muñoz i la seva exdona, Mayte Zaldívar. Un tema que ha servit per recordar altres episodis de la vida de l'exregidor marbellí. En aquesta ocasió, María Patiño es referia al moment en què Muñoz acabava de sortir de la presó i Chelo García Cortés anava al seu domicili de La Pera per entrevistar-lo.

Captura de pantalla del programa 'Ni que fuéramos Shhh' emès el 6 de juny del 2024 on apareixen María Patiño i Chelo García-Cortés parlant de l'estat de salut de Julián Muñoz

Va ser aleshores quan el que va ser parella d'Isabel Pantoja va demanar a la periodista diners per comprar un paquet de tabac. “Et demanava diners Julián Muñoz per a tabac?”, volia saber la presentadora de l'espai de Quickie. Una qüestió a la qual García-Cortés responia afirmativament.

Chelo García-Cortés ha explicat si va deixar diners a Julián Muñoz

María Patiño davant aquesta resposta no ocultava la seva indignació. La periodista ha donat a entendre que no comprèn com algú que viu a una casa luxosa pugui demanar diners a altres per comprar tabac. Amb tot, García-Cortés intentava evitar l'enfrontament amb la seva companya de programa per una cosa que va passar ja fa molts anys.

Chelo, a més, ha deixat clar que en cap moment va deixar diners a l'expolític i tampoc a Isabel Pantoja. El que sí que ha reconegut és que “va facilitar” a la tonadillera que realitzés certs reportatges que després van aparèixer en conegudes publicacions.

Captura Chelo García Cortés a 'Ni que anéssim'

D'altra banda, la periodista ha reconegut que va deixar certa quantitat a una persona intermediària entre ella i Pantoja. “Per a la fiança tampoc no m'ho va demanar, va ser María Navarro. M'ho va demanar i m'ho va tornar davant de notari”, assegurava Chelo referint-se a la persona que durant anys va ser assistent de la cantant.

“Em sembla que van ser entre 12.000 i 18.000 euros”, aclaria la comunicadora. Unes declaracions que han estat qüestionades pels seus companys. Aquests li recriminaven que no reconegués que realment els hi va deixar a Isabel Pantoja.

La periodista també ha aclarit si va ajudar econòmicament Isabel Pantoja

L'orensana aleshores aportava més dades sobre el moment en què va recuperar els diners. “Me'ls va trobar amb el primer concert que va fer a Madrid i li vaig deixar per la María. Si me'ls arriba a demanar l'Agustín Pantoja, no els hi deixo”, aclaria.

#NiQueFuéramos6J | NI QUE FUÉRAMOS HATERS

Ara és la Chelo qui travessa una delicada situació econòmica. L'any 2019 eren més d'1,4 milions d'euros els que devia a Hisenda. Cinc anys després, García-Cortés reconeix que no li ha demanat diners mai a Isabel Pantoja: “No sé si me'ls deixaria, però jo tampoc li demanaria”, matisava Chelo.

➡️ Gent

Més notícies: