Muntatge amb un primer pla de José Ortega Cano somrient i Gloria Camila Ortega traient llavis amb un herpes

José Ortega Cano dona la seva sincera opinió sobre l'aspecte físic de Gloria Camila

José Ortega Cano no ha amagat el que de debò pensa

José Ortega Cano viu una etapa tranquil·la de la seva vida. Després de divorciar-se d'Ana María Aldón, el torero està centrat en els fills i en cuidar la salut. N'és una prova l'última aparició de José Ortega Cano compartint el que pensa de la imatge de la seva filla, Gloria Camila.

Un any després de la ruptura sentimental de José Ortega Cano, la seva ex ja té plans de casament. La col·laboradora de Fiesta contraurà matrimoni amb el seu promès, Eladio, després que li demanés la mà en ple directe fa poques setmanes. Mentrestant, el torero intenta mantenir-se al marge de les informacions relacionades amb Aldón centrat a procurar el benestar dels seus.

Ortega Cano ha opinat sobre la imatge de Gloria Camila

Ha estat Gloria Camila qui a través d'Instagram ha compartit un vídeo en què apareix de passeig amb el pare. Un enregistrament en què la jove mostra algunes imperfeccions a la cara que a continuació comenta amb Ortega Cano. La noia mostra a càmera uns granets que el seu pare no arriba a veure.

A més, pregunta al pare què li semblen els bràquets que recentment corregeixen la seva dentadura. El torero explica que li semblen "molt bé", alhora que qüestiona si la seva filla tenia algun problema a les dents. La influencer, per la seva banda, reconeix que el seu objectiu és perfeccionar el somriure, motiu pel qual s'hauria sotmès al tractament d'ortodòncia esmentat.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram mirant el seu pare mentre riu el 25 d'octubre de 2023
José Ortega Cano ha donat la seva opinió sobre la imatge de la seva filla | Instagram, @gloriacamilaortega

Pare i filla mostren, una vegada més, l'excel·lent relació que mantenen. Agafats del braç, somrients, caminen pels carrers de la capital, "Amor de pare diuen", ha escrit ella al seu perfil. Poc després, Gloria Camila pujava una fotografia mostrant un herpes que sembla que li ha sortit a la boca fruit dels nervis.

La noia està preparant una prova i ha compartit amb els seus seguidors la seva inquietud davant d'aquesta. "Espero que aquests nervis valguin la pena i aprovi l'examen", escrivia a les xarxes socials. A més, instava els seus seguidors a veure Espejo Público, el programa en què treballa com a col·laboradora des del mes de setembre.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram traient llavis amb un herpes el 26 d'octubre de 2023
Gloria Camila ha mostrat l'herpes que té a la boca provocat pels nervis davant un examen | Instagram, @gloriacamilaortega

La filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado participa en l'espai esmentat d'Antena 3 comentant temes d'actualitat. Precisament fa escasses setmanes, el de Cartagena va voler acompanyar la seva filla al plató perquè se sentís acompanyada a la feina. Gema López, una altra de les col·laboradores del programa, va voler parlar amb el torero, cosa que no va fer sentir del tot bé a la seva filla.

José Ortega Cano ha trobat a la seva filla el seu principal suport

Aquesta actitud de José demostra que prefereix mantenir-se allunyat del focus mediàtic deixant tot el protagonisme. El torero es manté esperançat que el seu fill, José Fernando, aconsegueixi l'alta definitiva del centre psiquiàtric on porta ingressat des de ja fa uns quants anys.

Precisament a aquest assumpte es referia Ortega Cano fa pocs mesos: "Està molt proper el seu retorn, encara que no sabem quan. Ell surt setmanalment per passar el cap de setmana a casa, estar amb nosaltres, sobretot amb mi i amb la seva germana". Unes paraules que evidencien la forta unió que hi ha entre tots tres.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Ortega Cano desitja que el seu fill rebi finalment l'alta definitiva | GTRES

Mentre arriba aquest moment, José evita pronunciar-se sobre les properes noces de la seva ex, encara que no amaga que, indirectament, com ella està també l'influeix. Ell mateix ho reconeixia així als reporters quan li preguntaven sobre el tema. "Li desitjo tota la felicitat del món perquè estic també implicat aquí", una resposta en què molt té a veure el seu fill José María.