Muntatge d'Amador Mohedano i José Ortega Cano

GENT

José Ortega Cano i Amador Mohedano es tornen a posar d'acord per un trist motiu

Tant José Ortega Cano com Amador Mohedano han decidit absentar-se del funeral d'un familiar molt proper a Rocío Jurado

José Ortega Cano i Amador Mohedano han tingut moltes diferències en el passat, però ara són al mateix punt. El torero considera que el millor és mantenir un perfil baix, per això s'ha absentat d'un acte important per a la família de Rocío Jurado. José Antonio Jurado, un dels cosins més propers a Rocío Jurado, ha mort i ni Amador ni Ortega han estat al funeral.

José Ortega Cano continua mantenint contacte amb l'entorn de Rocío Jurado, però té un motiu per no assistir al funeral. Hi ha la possibilitat que Ortega no volgués perjudicar la família amb la seva presència. Els mitjans estarien pendents d'ell i la seva intenció estava molt lluny de ser el protagonista.

Muntatge amb Rocío Carrasco parlant amb un micròfon, José Ortega Cano amb una bufanda negra i una jaqueta grisa i Amador Mohedano seriós amb les mans juntes
Rocío Carrasco, esquitxada de nou | e-noticies.cat, Europa Press, YouTube, CadenaJuanjoVlog

La sorpresa és que Amador Mohedano ha adoptat la mateixa postura i tampoc s'ha deixat veure durant l'últim adeu a José Antonio Jurado. Amador viu a Chipiona, molt a prop del lloc on li han retut homenatge. El mort era el seu cosí, però ha adoptat la mateixa postura que Ortega Cano i no hi ha volgut participar.

José Ortega Cano és conscient que la víctima tenia molt bona relació amb Rocío Carrasco. Potser no ha volgut anar al seu funeral per no coincidir-hi. Però finalment la dona de Fidel Albiac tampoc no ha estat present en aquest moment tan trist per a la seva família.

Amador Mohedano i José Ortega Cano tornen a estar d'acord

El motiu és trist, concretament la mort d'un cosí de Rocío Jurado, però José Ortega Cano i Amador tornen a estar d'acord després de molts anys. Han tingut discussions públiques i privades, encara que Mohedano insisteix que Ortega tractava fenomenal Rocío Jurado. Cosa que Carrasco va posar en dubte durant el segon documental que va protagonitzar a Telecinco.

Captura de 'Supervivientes' amb Amador Mohedano amb un barret de palla
Amador Mohedano ha pres una decisió | Mediaset

El mort és germà de Manuel Jurado, president de l'Associación Cultural Rocío Jurado 'La más grande'. Aquesta organització ha donat grans alegries a Amador Mohedano, per això són molts els que no entenen ni comparteixen la seva absència. La realitat és que l'exmarit de Rosa Benito no volia incomodar la seva família, per això no ha fet l'esforç.

José Ortega Cano es troba en la mateixa posició que Amador. Des que han deixat de parlar d'ells a Telecinco, porten una vida molt més tranquil·la. El torero intenta mantenir-se allunyat de les càmeres, sobretot en temes relacionats amb Rocío Jurado.

Ortega va tenir dos fills amb la cantant i aquests continuen en contacte amb tota la família, menys amb Rocío Carrasco. És possible que tots hagin estat baixa al funeral d'Antonio per aquesta raó. Ni Rosa Benito ni Gloria Mohedano ni Gloria Camila han donat un últim adeu al seu ésser estimat.

➡️ Gent

Més notícies: