Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco

Jorge Javier Vázquez està salvat: la seva millor amiga ha destapat l'única veritat

Jorge Javier Vázquez porta diverses setmanes fora de la televisió

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors de més èxit i més estimats de Telecinco. Tot i això, fa setmanes que no apareix a la televisió, per culpa d'un problema de salut que l'ha portat a rebre la baixa médica. Des de llavors està absolutament allunyat dels mitjans i aquesta situació té preocupats els seus amics i els seus fans.

És cert que Jorge Javier, poc després de deixar Mediaset, va llançar un missatge a les xarxes sobre el seu estat. Però des de llavors han sorgit moltes informacions i rumors que fan que creixi la inquietud per ell. Per això una de les seves millors amigues ara ha decidit parlar alt i clar explicant la veritat.

Jorge Javier Vázquez veu com una amiga propera destapa la seva realitat

Sabem que el presentador català no està bé, que està patint un revés relacionat amb la seva salut. I aquest l'ha portat a no ser a l'últim programa de Sálvame ni tampoc a la final de Supervivientes. Una situació que ha alarmat molt els que segueixen la seva trajectòria des de fa temps.

Jorge Javier ha vist que alguns companys, com Cristina Tárrega, han intentat tranquil·litzar tothom sense entrar en detall. Tot i que no ha servit de res.

Vázquez ha estat testimoni que qui sembla haver resolt les especulacions i rumors no ha estat altra que la seva amiga Patricia Donoso. Aquesta, amb què va forjar una amistat després d'anar al Deluxe, ho ha fet atenent la premsa durant la celebració de l'Orgull a Madrid. I és que ha exposat, com recull Chance, que ell té un problema de salut mental, però que no està sol.

Patricia Donoso parlant amb un periodista al certamen de Mr. Gay España
Jorge Javier Vázquez ha vist Patricia Donoso parlar-ne clarament | Europa Press

Exactament, ha exposat que ella, entre altres persones, estem “recolzant-lo també, estem al telèfon sempre. És un gran presentador, un gran amic per a mi i també un gran suport. Estem sempre en contacte”.

D'aquesta manera, ha intentat enviar ànims al català i tranquil·litzar els seus seguidors. Els ha dit que està travessant un mal moment, però que té moltes persones que l'estimen i s'hi estan preocupant. Persones com les que diàriament li segueixen enviant missatges d'ànim a les xarxes socials com ara “Et trobo molt a faltar i t'estimo”.

“Ets el millor”, “El trobo a faltar perquè posaria cadascú al seu lloc” i “Quin avorriment les tardes de Telecinco. Aquest programa, Así es la vida, és un bodri de dolent. Que torni Jorge Javier ja”.

Captura de 'Sálvame' amb Patricia Donoso i Jorge Javier Vázquez a un sofà
Jorge Javier Vázquez va crear en els darrers mesos un fort vincle amb Donoso | Mediaset

Sense oblidar tampoc: “Ets un gran professional, recupera't. Se't troba a faltar moltíssim”, “Des que no hi és, aquest canal és un altre. I la nova directiva són unes mentideres que veuen l'audiència cara de bolet per dipositar-hi les fites”.

Jorge Javier Vázquez, comprès per Patricia Donoso

El presentador de Sálvame sap que la Patrícia amb les seves paraules ha intentat deixar-li clar que té el seu suport per al que necessiti. I també que comprèn el que està passant, perquè ha admès que ella ha passat per una situació similar després d'abandonar Supervivientes. Ha explicat: “He estat molt penedita per allò del reality, molt trist”.

“A més, he patit una depressió important per tot això”.

Captura de 'Sálvame' amb Patricia Donoso amb la mà sota la barbeta
Jorge Javier Vázquez ha conegut que ella també ha tingut problemes de salut mental | Mediaset

Jorge Javier Vázquez l'haurà escoltat reconèixer a més que en aquest tràngol que ha viscut, el seu marit Charles ha estat el seu gran i millor suport. Així, ha exposat que “ell ha estat amb mi tot el temps. S'ha apoltronat al sofà amb mi, perquè ho he passat realment molt malament”.

“Estava vivint a la torre més alta de Nova York, mirava el Central Park i no tenia ganes de sortir ni de res”.