Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco
GENT

Jorge Javier Vázquez no amaga el motiu pel qual va contractar a la seva psicòloga

Jorge Javier Vázquez va donar un motiu que va sorprendre a tots

Jorge Javier Vázquez està vivint un dels moments més difícils de la seva vida, tant a nivell personal com professional. La imminent fi de Sálvame sembla haver estat el detonant d'una situació que l'ha portat a prendre una determinació. Concretament, ha rebut la baixa mèdica per salut mental i fa dies que està totalment allunyat de la televisió.

Jorge Javier està segur que en aquest tràngol està rebent ajuda de la seva psicòloga, a qui va contractar abans de tot això per altres motius. Una psicòloga de la qual havia parlat fa poc temps. Ho va fer per revelar per què la va triar específicament i no una altra professional del seu sector.

Jorge Javier Vázquez sorprèn dient la veritat

El presentador de Sálvame es troba a casa, cuidant la seva mare, recuperant-se dels problemes de salut mental que té. Problemes que l'han portat a deixar la televisió sense saber quan tornarà a treballar en aquest mitjà que l'apassiona.

Jorge Javier, a més de l'amor i suport de familiars i amics, també compta amb la inestimable ajuda de la seva psicòloga, Silvia. Una professional del qual parlava i amb qui recentment ha comptat al seu canal de YouTube: Los Burros de Fortunato.

En aquest espai, li va dir: “Jo soc de l'1% que hi va anar per ell mateix”. “Hi ha molta gent, però normalment són persones una mica més grans. La gent més jove és la que acustuma a dur-la”.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'

A la qual cosa Vázquez li va fer una pregunta: “Saps per què he anat al teu centre? T'ho dic, està en el meu llibre. Sabia que havia d'anar a un centre i un dia estava buscant per internet. Ho vaig veure i vaig dir: “Aquest”.

“Perquè el centre està al mateix carrer... des d'un després o des d'una casa d'apostes, no, no. Perquè és al mateix carrer on va morir Mila. I vaig pensar: “Això és un signe”.

Jorge Javier va assenyalar: “Em refereixo a la casa on va viure els seus últims anys i on va morir. Vaig pensar que aquest era el centre, que era un senyal i per això hi vaig anar”. És a dir, aquesta coincidència de localització amb la casa del seu gran amic li va fer entendre que ella l'ajudava des d'on sigui.

[Instagram]Cr1fuvcihcu[/Instagram]

Jorge Javier Vázquez segueix rebent molt d'amor

El presentador català, encara allunyat de la televisió, segueix rebent gairebé diàriament missatges d'ànim i afecte per part de fans incondicionals. I també de col·legues professionals, que volen enviar-li l'energia més positiva. Així, per exemple, Emma García li va dedicar aquestes paraules a Fiesta: “Vull enviar una gran abraçada al nostre company Jorge”.

Captura de pantalla d'Emma García enfadada amb Ginés Corregüela en 'Fiesta'

També l'ha recordat Susanna Griso, amb qui es va conèixer fa anys a Antena 3: “Vull pensar que aquesta jubilació l'ajudarà a produir moltes coses. Sí, molts somnis que tenia pendents. Continuarà dedicant-se al teatre i potser a futurs projectes televisius”.

“De vegades, és cert que, com ell mateix diu, és bo aturar-se i reflexionar. Esperem que guanyi energia i l'ajudi a somiar”, deia Griso.

Així, ha quedat clar que, encara que Vázquez estigui fora de la petita pantalla, el tenen molt present i els seus companys volen recuperar-lo com més aviat millor.

➡️ Gent

Més notícies: