Muntatge d'un primer pla de Jorge Javier Vázquez somrient en vestit blau, captura de la trobada amb Rosa Benito i un emoji de sorpresa
GENT

Jorge Javier Vázquez pren una decisió sorprenent després de la trobada amb Rosa Benito

Després del retrobament esperat amb Rosa Benito, Jorge Javier Vázquez anuncia una notícia relacionada amb la carrera

Aquest divendres, 24 de maig, es va produir un dels moments més històrics de la televisió actual del nostre país: el retrobament esperat entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito.

Aquests dos treballadors de la pantalla petita van posar fi a la seva relació després de la polèmica sortida de la tertuliana de Sálvame. Des de llavors, no havien tornat a coincidir en un plató de televisió.

Captura de l'abraçada entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito a De Viernes de Telecinco

Tot i això, l'última entrevista de Jorge Javier Vázquez a ¡De Viernes! va aconseguir tornar-los a ajuntar després de tant de temps. Ara, i a través del seu blog de Lecturas, el presentador ha fet una reflexió sobre la seva intervenció en aquest format.

Moment que ha aprofitat per revelar la conclusió a què ha arribat després de la seva trobada amb Rosa Benito: “No m'agradaria tornar a presentar un programa de cor”.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez seriós amb ulleres a la presentació de 'Desmuntant a Sèneca'

I encara que ha deixat clar que “el gènere l'entreté molt com a espectador”, Jorge Javier Vázquez ha assegurat que “com a professional s'hauria d'enfrontar a un gran problema”:

“Avui, m'ho crec gairebé tot i així no hi ha manera. Els personatges, com els polítics, tendeixen a colar-te-la tan bon punt baixes la guàrdia. Igual que alguns tertulians que parlen de política, però a aquests els tinc més calats, porto moltes hores d'entrenament davant de la tele”.

Jorge Javier Vázquez té clar que no voldria tornar a presentar un programa de cor

Després del seu retrobament amb Rosa Benito a ¡De Viernes!, Jorge Javier Vázquez ha assegurat que “no li agradaria presentar un programa de cor” o, si més no, “per algun temps”.

Ara bé, segons ha dit a continuació, durant tots aquests anys ha après que a la televisió “el millor que pots fer és no pronunciar la frase: «Jo mai»”:

“Quantes vegades hauré dit «mai més tornaré a entrevistar aquest personatge» i al cap de pocs dies veure'm en l'obligació de suplicar perquè acudís perquè no teníem convidat”.

Muntatge de Jorge Javier Vázquez somrient en vestit blanc i Rosa Benito parlant amb un abric negre davant de dos micròfons

A més, Jorge Javier Vázquez ha volgut aprofitar l'ocasió per parlar sobre el retrobament televisiu amb Rosa Benito. Tal com ha assegurat, en un primer moment, la seva companya “no estava gaire disposada a coincidir” amb ell.

Tot i això, al final els dos treballadors de Telecinco van acabar fent-se una sentida abraçada. “Veig Rosa i el primer que se'm ve al cap són els anys que vam viure junts a Sálvame i el seu victoriós pas per Supervivientes”, ha recordat amb nostàlgia.

Captura del retrobament entre Jorge Javier Vázquez i Rosa Benito a De Viernes de Telecinco

D'una altra banda, Jorge Javier Vázquez ha tret a la llum un dels punts forts que han convertit la seva companya en una peça indispensable dins d'aquest tipus de formats. “Quan Rosa Benito es posa en pla «Rosa Benito» és un personatge televisiu de primera línia”.

Com es podia esperar, la intervenció del presentador al programa presentat per Santi Acosta i Bea Archidona no ha passat gens desapercebuda. Tant és així que, des de Ni que Fuéramos, els seus antics companys no han tingut objeccions a compartir les seves opinions al respecte.

Durant la seva entrevista a ¡De Viernes!, el programa va preparar a Jorge Javier Vázquez un vídeo recopilatori de tota la seva carrera professional. Peça audiovisual en què el seu pas per Sálvame no hi va ser present.

Gest que la mateixa Belén Esteban no ha trigat a criticar: “Ja n'hi ha prou! Tenen una obsessió amb no esmentar-nos. Han de passar pàgina. No poden posar la vida d'un professional com és Jorge Javier Vázquez i saltar-se 14 anys d'un programa amb què hem estat líders d'audiència”.

➡️ Gent

Més notícies: