Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'
GENT

Jorge Javier Vázquez s'emporta l'últim cop de part d'una de les seves grans enemigues

Jorge Javier Vázquez perd una important batalla legal

Tot i que ja han passat diversos anys, el que va passar durant la gran final de 'Secret Story' del 2021 encara aixeca polseguera. I és que molts recordaran aquell tens enfrontament entre Jorge Javier Vázquez i Lucía Pariente, mare d'Alba Carrillo.

Una greu insinuació per part de Lucía, la qual assegurava que l'organització havia fet trampes al reality on participava la seva filla, feia explotar el de Badalona.

Muntatge de Lucia Pariente i Jorge Javier Vázquez a 'Secret Story'
Jorge Javier Vázquez perd la batalla contra Lucía Pariente. | Mediaset, E-Noticies

De fet, acabava fent-la fora a crits del plató. "Mentiu tu i la teva filla", assegurava el presentador. "Sou les persones més desagraïdes i falses del món", sentenciava.

"Abandona el plató. A mi tu no em dius fanfarró", explotava contra Lucía de molt males formes. Tot i això, ella es negava a cedir davant les seves exigències.

Tot i que Jorge Javier assegurava tenir molta simpatia per Alba Carrillo, també tenia clar que s'havien traspassat diverses línies vermelles.

"El problema d'Alba és que està deslligada i algú li ha de parar". Unes paraules que desembocaven en una veritable batalla campal que traspassava les càmeres de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez s'emporta un nou cop

De fet, Lucía Pariente prenia la decisió de denunciar Zeppelin, la productora de 'Secret Story', per acomiadament improcedent. Per tant, la seva baralla amb Jorge Javier Vázquez ha acabat arribant fins als tribunals.

I és que tot i que fa uns mesos el presentador resultava absolt "de tots els pediments de la demanda", tal com presumia a les seves xarxes socials.

Ara hem descobert que Zeppelin, la productora encarregada del format, està obligada a indemnitzar amb 6.469,32 euros la mare de Carrillo.

Així, la justícia dona novament la raó a Lucía Pariente, que ja havia cobrat 3.323,49 euros a finals del 2022 a tall d'indemnització per la fi del contracte.

Tot i això, no tot està escrit, i és que la productora encara té la possibilitat de recórrer davant el Suprem.