Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'

Gema López reapareix amb Lydia Lozano per deixar clar què està passant

Gema López ha mostrat el que passa a través de les xarxes socials

Per a Gema López, igual que la resta dels seus companys de Sálvame, està sent especialment dur acostumar-se a estar sense aquest espai vespertí. Al final, han estat molts anys en què la periodista ha estat al peu del canó al programa. A més, no podem oblidar que, durant el procés, ha fet moltes amistats.

Entre elles, la que té amb Lydia Lozano, que ha estat un dels seus pilars dins aquest espai. Tot i això, ara que Sálvame ja no hi és, molts s'han preguntat si això podria afectar els actuals vincles forjats entre col·laboradors, entre ells el que tenen Gema López i la periodista.

I és que, com bé se sap, de vegades la distància provoca que es perdi el contacte entre persones. Serà el cas de Gema López i Lozano?

Doncs estem de sort perquè és una pregunta la qual ja sabem la resposta. La mateixa Gema López ha reaparegut al costat de l'extertuliana per deixar ben clar què està passant amb la seva amistat.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'
Han deixat de ser amigues la periodista i la Gema López? | Mediaset

Gema López aclareix tot sobre la seva relació amb Lydia Lozano

Ahir dimarts, Gema López va tenir una cita molt especial a un restaurant del carrer Serrano amb la seva segona família. És a dir, amb tot l'equip de Sálvame. Així és, la periodista per res del món va voler perdre's aquesta trobada amb tots els seus col·legues i amics després de dues setmanes sense veure'ls a conseqüència de la fi del format.

Al principi, pensàvem que Gema López potser no acudiria a aquest retrobament, tenint en compte que el nou Sálvame no ha comptat amb ella per al seu nou projecte a Netflix.

Storie de Belén Esteban a Instagram sopant amb l'equip de 'Sálvame' el 4 de juliol de 2023
Tots els amics de Gema López van ser presents a la reunió, a excepció de Jorge Javier i María Patiño. | Instagram, @belenestebanmenendez

Però la seva assistència i tot el que va publicar ella mateixa via Instagram sobre aquesta reunió va demostrar que no hi havia tensions per això. Gema López no és rancorosa i es queda amb tots els bons moments que li ha donat l'espai durant anys.

De la mateixa manera, també es va comprovar, gràcies a una foto que també va pujar per aquesta xarxa social, que la fi de Sálvame no ha trencat amistats com la que té tan excel·lent amb Lydia Lozano.

Totes dues van posar molt afectuoses amb Alonso Caparrós i Miguel Frigenti en un mirall. I és que, en aquesta instantània, se les podia veure abraçades.

Storie de Gema López en la reunió de 'Sálvame' amb Lydia Lozano, Miguel Frigenti i Alonso Caparrós
Gema López es va mostrar molt unida a la periodista. | Instagram, @bygemalopez

És clar que res ni ningú les ha aconseguit separar, en això es basa una bona amistat com la que tenen elles. A més, ara més que mai, Gema López compta amb la seva gran amiga per la situació desafavorida en què s'ha vist, a causa de no formar part del nou projecte de Netflix.

I és que, Lozano està sent un gran suport per a ella en aquests durs moments. Una prova més que demostra que estan molt unides.