Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre somrient als carrers de Madrid

Jorge Javier Vázquez: el nom del seu nou programa i qui l'acompanyarà

Jorge Javier Vázquez està cada cop més a prop de tornar a la televisió

Jorge Javier Vázquez fa setmanes que està allunyat de la televisió. Una baixa mèdica per salut mental li va fer perdre moments importants com ara els últims programes de Sálvame, Deluxe i Supervivientes. Espais que ell ha presentat durant molt de temps i als quals ha donat personalitat, diversió i molta ironia.

Jorge Javier té preocupats els seus amics, companys i seguidors, però ara poden respirar tranquils. El motiu és que s'ha revelat que ja està recuperat i preparat per tornar a posar-se davant de les càmeres.

Encara més, s'ha publicat que ja està gravant el pilot d'un nou programa, en què comptarà amb la companyia d'una altra figura molt coneguda de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez té un nou format

Jorge Javier Vázquez ha viscut una etapa realment complicada des de fa setmanes. El fer que Mediaset decidís acabar per sempre amb dos dels formats que presentava, Sálvame i Deluxe, sembla que li van passar factura. De fet, que la seva salut mental s'hi va veure ressentida, va rebre la baixa mèdica i ha estat des de llavors a casa, allunyat de la televisió.

El presentador ha rebut molts missatges d'afecte i d'ànim en aquest temps. I també altres indicant-li que se'l trobava a faltar i que Telecinco no era el mateix sense ell.

Per tant, Jorge ha estat conscient del suport d'amics i espectadors que estaven i estan desitjant la seva tornada a la pantalla petita, que, pel que sembla, és imminent. Tal com ha revelat en exclusiva YoTele, ja estaria a un pas de gravar el pilot d'un nou programa.

Jorge Javier amb els braços oberts al Deluxe
Jorge Javier Vázquez vol tornar a la tele amb un programa d'entrevistes | Mediaset

En concret, aquest format està produït per La Fábrica de la Tele i s'anomenarà Cuentos chinos. De la mateixa manera, s'ha indicat que serà un espai d'entrevistes 'esbojarrat' i que competiria en horari amb El Hormiguero, de Pablo Motos. És a dir, que s'emetria a la nit justament després dels informatius.

A més, s'ha revelat que en aquest espai, conformat per diferents seccions, Vázquez tindrà diversos col·laboradors, entre els quals n'hi haurà un de Sálvame. Ens estem referint a Germán González, que va esdevenir famós pels seus vídeos divertits i irreverents.

De moment, la directiva de Telecinco està controlant els assajos de l'espai pilot esmentat i encara no hi ha un acord entre les dues parts. Tanmateix, tot fa preveure que la productora i el grup aconseguiran rubricar la llum verda a aquest projecte molt aviat. Mediaset està vivint una autèntica crisi d'audiència i és conscient que Jorge té molts espectadors que li donen suport.

Jorge Javier Vázquez aconsegueix no deixar indiferent ningú amb el seu nou projecte

El presentador de Sálvame, que ha estat d'escapada amb la seva exparella, ha vist que la notícia del seu retorn no ha passat inadvertida. Són molts els internautes que no han dubtat a comentar-la i donar-ne el punt de vista. La veritat és que són nombrosos els que s'han mostrat molt contents amb la seva tornada als platós.

Per exemple, hi ha missatges com aquests: “Me n'alegro moltíssim per Jorge Javier Vázquez. Però, per favor, amb col·laboradors nous, no els de Sálvame, que ell es mereix professionals a la seva altura” i “Aquesta és una boníssima notícia”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “Tant de bo tot surti bé”, “Ets un gran” i “Molt bona sort”.

Jorge Javier Vázquez amb rostre d'enuig al plató de 'Supervivientes 2023'
Jorge Javier Vázquez ha vist que la seva tornada ha generat molts comentaris | Mediaset

Això sí, aquesta notícia també ha propiciat l'aparició a Twitter dels seus detractors, que han trobat l'excusa per tornar a atacar-lo amb contundència. Ho han fet dedicant-li dures paraules com ara: “Tant de bo se'n vagi a pastar fang” i “Així s'enfonsa en la més absoluta immundícia”.