Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents

Jorge Javier Vázquez guarda un secret sobre Telecinco que sortirà a la llum ben aviat

Jorge Javier Vázquez donarà una gran primícia amb l'estrena de ‘Cuentos Chinos’

Jorge Javier Vázquez ja compta els dies per al seu esperadíssim retorn a Telecinco, que tindrà lloc dilluns que ve i de la mà d'un nou programa d'entrevistes anomenat Cuentos Chinos.

Però, fins que arribi aquest moment, des de la cadena s'encarreguen d'anar caldejant l'ambient mitjançant pistes petites sobre el que ens podrem trobar.

Així, sabem que el format conduït per Jorge Javier comptarà amb col·laboradors de la talla de Susi Caramelo, Anabel Alonso, Germà González o Josep Ferré, i buscarà competir de manera directa amb El Hormiguero de Pablo Motos.

Muntatge de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez i Susi Caramelo
Jorge Javier està llest per a l'estrena de 'Contes Xinesos' | Mediaset

De la mateixa manera, s'emetrà de dilluns a dijous de 22.00 a 22.45 hores, per la qual cosa Vázquez no ho tindrà gens fàcil a l'hora de fidelitzar l'audiència. I més tenint en compte la complicada etapa que passa Telecinco, que està de capa caiguda des de fa mesos.

Just per això, els alts directius han posat totes les seves esperances tant en aquest programa, com a les tardes amb Ana Rosa i també en la nova edició de GH Vip, de manera que pretenen tornar a recuperar el lideratge.

Caretl de Contes Xinesos, programa de Jorge Javier a Telecinco
La promoció de ‘Cuentos Chinos’ ha rebut fortes crítiques | Mediaset

Jorge Javier Vázquez porta una gran primícia amb la tornada

L'expectació que suscita l'11 de setembre és màxima, i és que sembla que l'estrena estarà plena de sorpreses. De fet, tal com asseguren a les xarxes socials de Mediaset, Jorge Javier Vázquez porta sota el braç una primícia que ens deixarà impactats.

“Dilluns a la nit, Jorge Javier Vázquez, des de Cuentos Chinos, donarà una gran primícia de Telecinco que podrem veure a tots els canals de Mediaset”, asseguren.

I la veritat és que s'ha de tractar d'una autèntica bomba, encara que certs espectadors no les tinguin totes. És més, ja han començat a fer les seves apostes sobre això.

“Notícia que donaran: GH Vip 8 es veurà el 24 h a Mitele”, ha comentat un usuari. “Segur que estrenarà una altra obra de teatre”, opinen altres. “Si s'emetrà fins i tot a Boing, això només serà una cosa: Canvi d'imatge de la cadena o del grup sencer”, argumenten.

Sigui com sigui, ja ens queda molt poc per descobrir-ho, enmig d'una setmana que serà de vital importància per a Telecinco. Sobretot, perquè dijous també dona el tret de sortida la nova edició de GH Vip.