Muntatge en primer pla de Jordi González seriós i Paolo Vasile feliç

Jordi González va ser el primer a revelar el costat més desconegut de Paolo Vasile

Jordi González va explicar una situació realment qüestionable

Jordi González ha estat durant anys un dels presentadors estrella de Telecinco, tot i que ara la nova directiva no hi ha comptat. Qui sí que li va donar suport sempre va ser l'anterior Conseller Delegat, Paolo Vasile.

Jordi González va viure al costat de l'italià moltes experiències i el coneixia molt bé. Per això, va ser el primer a revelar públicament la seva faceta més insospitada. Concretament, la seva 'duresa' a l'hora d'abordar certs assumptes que podien afectar l'èxit de Mediaset.

Jordi González va relatar com era realment Vasile en matèria televisiva

Jordi González, després d'uns quants anys sense descans al capdavant de diferents programes, va acordar amb Vasile que gaudiria d'un any sabàtic. I així ho va fer, però la seva tornada a Telecinco ja no es va poder produir. El motiu és que Paolo va deixar el càrrec i el va substituir una nova directiva que no va voler comptar amb ell.

El català, que ara ha trobat feina a TVE, va veure així que tancava una etapa professional intensa. Etapa de la qual ha parlat recentment i ha donat dades inesperades. Per exemple, amb les seves declaracions ha aconseguit ser el primer a revelar realment com de dur podia ser l'italià en matèria televisiva.

Primer pla del presentador Jordi González amb un rostre molt seriós
Jordi González va mostrar el costat més desconegut de l'italià | GTRES

Jordi va revelar a El País aquella dada més desconeguda de l'esmentada directiva a través d'una situació que aquella va protagonitzar amb un dels presentadors: “Jorge Javier es va operar de miopia. Quan va anar a presentar Aquí hi ha tomàquet sense ulleres, Vasile li va dir que se les posés perquè tenia cara de mala persona i de fill de p*ta”.

I González hi va afegir: “Ha de ser terrible estalviar perquè et fiquin un làser i que et diguin això”. Així, va deixar de manifest que l'italià podia ser cruel i directe si es tractava de fer tele i guanyar audiències.

Jordi González no és l'únic que 'destapa' l'exdirectiu

Jordi González va exposar públicament així la manera tan 'curiosa' d'actuar de Paolo des de Mediaset. Tot i que no ha estat l'únic a fer-ho. Una altra famosa que ha qüestionat el comportament d'aquell ha estat Paula Vázquez, que va treballar durant uns anys en aquest grup de comunicació.

La companya de professió del presentador català va criticar que l'obliguessin a lluir una imatge sexualitzada. En efecte, va recordar que, un dia que es va posar uns pantalons texans, li van clavar un esbronc. El que va passar va ser que “Vasile em va trucar a files per dir-me que no es podia sortir a la tele amb texans”.

Primer pla de Paula Vázquez amb rostre seriós al photocall d''El puente de las mentiras'
Com Jordi González, Paula també ha explicat fets que qüestionen l'actitud de Paolo | GTRES

De la mateixa manera, a més de Jordi González i de la presentadora gallega, aquests dies també ha parlat Baldomero Toscano, exdirector de Producció de Programes de Mediaset. A Radio Isla Cristina és on aquest home ha explicat alguna curiositat sobre la manera d'entendre la televisió de l'italià.

Ho ha fet exposant el que va passar anys enrere quan Isabel Pantoja i Julián Muñoz es van personar a Mediaset. Ho van fer per retreure a Vasile els atacs que rebien per part d'Aquí hay tomate. La 'tonadillera' li va dir: “Vostè no sap què estan fent amb la meva vida en aquest programa? No veu quantes mentides en diuen?”.

La resposta del llavors Conseller Delegat va ser aquesta: “Senyora, la televisió és com la caca. Sí, es fa, però no es mira”.

Vaja, que, segons el que va narrar Jordi i aquestes altres figures, l'italià tenia clar el que volia i el que no a la seva cadena. Fins i tot, que ho exposava de manera contundent i també ruda en moltes ocasions, sense miraments de cap mena.