Primer pla de Jordi González serio presentant un programa

Jordi González revela el nom de la dona que el va ajudar a tornar a TVE

Jordi González ha parlat sobre el seu retorn a RTVE a la seva última entrevista

Jordi González acaba de revelar el nom de la dona que l'ha ajudat en tornar a la petita pantalla. I ho ha fet durant la seva darrera i incendiària entrevista.

A finals de 2021, aquest conegut presentador de televisió va desaparèixer de les nostres vides després de posar fi a la última edició de Secret Story. Per això, mesos després, es va veure obligat a anar a les xarxes socials per explicar el motiu pel qual havia pres aquesta decisió.

Plànol curt de Jordi González en un plató de Mediaset amb rostre somrient
Jordi González es converteix en el presentador de 'Lazos de sangre' després del seu any sabàtic | Mediaset

"M'he pres l'any sabàtic que fa tant de temps que desitjava. Qui ho pugui fer que no ho dubti. Va molt bé", va assegurar Jordi González, a través de Twitter.

Tot i això, fa unes setmanes, el comunicador va tornar a la televisió, encara que això sí, lluny de les instal·lacions de Mediaset España. I és que l'11 de juliol passat, el català es va convertir en el mestre de cerimònies del programa de La 1, Lazos de Sangre.

Ara, durant la seva darrera entrevista per a El País, Jordi González ha parlat, entre altres coses, del seu retorn als mitjans de comunicació. I ha estat en aquest moment quan el periodista ha revelat el nom de la persona que l'ha ajudat a tornar a TVE, cadena on va començar la carrera professional.

Jordi González revela la identitat d'aquesta persona: "Em va dir que havíem de parlar"

Jordi González està "encantat de la vida" amb el seu retorn a la cadena pública, i així mateix ho va assegurar durant la seva entrevista per a eldiario.es . Tot i això, tot apunta que la seva tornada a TVE té nom i cognoms.

I és que, segons ha revelat a El País, la cap d'originals de RTVE ha estat la responsable que hagi començat a formar part del seu equip de presentadors.

Tal com Jordi González ha confessat, Ana María Bordas s'hi va posar en contacte per proposar-li una cosa molt important. “Em va trucar i em va dir que havíem de parlar de diversos projectes. El més immediat era Lazos de sangre”.

Pla mig de Jordi González
Jordi González assegura que Ana María Bordas li va proposar tornar a TVE | RTVE

"Em feia il·lusió tornar a TVE, que és on vaig començar. Continuo tenint molt bona sort, la meva vida s'ha definit sempre per la bona sort", ha assegurat, tot seguit, molt agraït per aquesta nova oportunitat.

Tot i això, tot apunta que aquest no seria l'únic projecte que els alts càrrecs de RTVE haurien posat en mans de Jordi González.

I és que, segons ha transcendit, la cadena ha apostat pel català per fer ombra a les dues noves reines de les tardes. Per això, a partir del setembre, està previst que compari la seva força amb Sonsoles Ónega i Ana Rosa Quintana amb un nou format.

A més, ha començat a ressonar amb força la possibilitat que Jordi González es converteixi en el mestre de cerimònies d'un programa molt semblant a La Noria. Aquest espai s'emetria els caps de setmana al Prime Time de La 1.

Jordi González destapa la cara oculta de la televisió: "Torna dins de 12 quilos"

A més d'agrair l'oportunitat que li ha donat Ana María Bordas, Jordi González ha deixat tothom sense paraules amb unes declaracions inesperades. I és que, durant aquesta entrevista per a El País, ha revelat alguns dels episodis més polèmics que ha presenciat dins de la televisió.

Al presentador no li ha tremolat la veu a l'hora d'assegurar que un dels "caps" de la televisió va dir a una presentadora: "torna dins de 12 quilos". "A una altra la va obligar a posar-se pits", ha afegit tot seguit.

Muntatge en primer pla de Jordi González i Jorge Javier Vázquez seriosos
Jordi González explica el que li va passar a Jorge Javier durant la seva etapa a 'Aquí hay tomate' | Mediaset, E-Noticies

A més, Jordi González ha volgut compartir el que li va passar al seu company, Jorge Javier Vázquez, fa uns anys. I és que, segons ha revelat, Paolo Vasile el va obligar a posar-se ulleres després d'haver-se operat de miopia:

"Es va operar i, quan va anar a presentar Aquí hay tomate sense ulleres, Vasile li va dir que se les posés perquè tenia cara de mala persona i de fill de pu**. Ha de ser terrible estalviar perquè et fiquin un làser a l'ull i que et diguin això".