Primer pla de Jordi González serio presentant un programa

Jordi González revela per què va deixar de treballar amb Paolo Vasile a Telecinco

Jordi González explica els motius que el van portar a prendre aquesta decisió

Jordi González ha trencat el seu silenci i ha explicat, a través de la seva darrera entrevista, els motius que el van portar a deixar de treballar amb Paolo Vasile a Telecinco.

Tot i haver estat, durant anys, un dels presentadors més rellevants dins de Mediaset España, va decidir deixar el seu lloc de treball el 2021 per prendre's "un any sabàtic".

Plànol curt de Jordi González en un plató de Mediaset amb rostre somrient
Jordi González torna a la televisió després del seu any sabàtic | Mediaset

Per això, després de posar punt final a la primera edició de Secret Story, Jordi González va anar a les xarxes socials per fer oficial la sortida temporal d'aquest grup audiovisual:

"M'he pres l'any sabàtic que tant de temps vaig desitjar. Qui ho pugui fer, que no dubti. Va molt bé", va escriure el comunicador a través d'un post.

Ara, després de la sortida de Paolo Vasile i amb l'arribada del nou equip directiu de Telecinco, Jordi González ha tornat a la petita pantalla. Encara que això sí, lluny de les instal·lacions de Fuencarral.

I és que, el català s'acaba de convertir en l'últim presentador de Lazos de sang. Després d'un any i mig allunyat dels focus, el comunicador ha tornat com a mestre de cerimònies d'aquest conegut programa de La 1.

Tal com ha assegurat Jordi González a la seva última entrevista per a eldiario.es , està "encantat de la vida" amb el seu retorn a la cadena pública, on va començar la seva carrera professional.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de la seva xala han estat les declaracions relacionades amb Mediaset España. I és que, encara que ha intentat esquivar les preguntes relacionades amb aquesta empresa, ha confessat per què va deixar de treballar amb Paolo Vasile.

Jordi González torna a la televisió, però lluny del llegat de Paolo Vasile

Després de dues dècades allunyat de la televisió pública, Jordi González s'ha convertit en el nou presentador de Lazos de Sangre . Tot i això, com era d'esperar, el seu retorn a la petita pantalla no ha passat desapercebut.

Durant els darrers 25 anys, el comunicador ha format part de la gran família de Mediaset Espanya. Per això, ha cridat poderosament l'atenció que el català hagi escollit TVE per tornar als mitjans.

Ara, i de forma molt concisa, Jordi González ha desvetllat els motius pels quals va decidir deixar de treballar amb Paolo Vasile. I és que, malgrat que sempre va tenir un fort "vincle moral" amb ell, va prendre la dura decisió de deslligar-se temporalment de Telecinco.

Muntatge en primer pla de Jordi González seriós i Paolo Vasile feliç
Jordi González confessa per què va deixar de treballar amb Paolo Vasile | Mediaset, E-Noticies

Gràcies a la bona relació que mantenien, quan el comunicador li va proposar un any sabàtic, l'italià no li va posar cap impediment.

Això és una cosa que Jordi González ja va confessar durant la seva intervenció al programa de Frank Blanc , El Circ , emès a 8TV:

"Jo vaig pactar amb Paolo Vasile que faria un any sabàtic perquè feia vint-i-cinc anys que era al canal i em va respectar. Tot el que em va prometre m'ho va complir. El que passa és que durant el meu any sabàtic va decidir anar-se'n i va venir una altra gent amb qui jo no tenia cap compromís”.

Posat de Jordi González al plató de Lazos de Sang
Jordi González està molt centrat en el nou projecte televisiu | RTVE

A més, durant la seva última entrevista per a eldiario.es , Jordi González ha explicat els motius pel que, per ara, no pensa tornar a Telecinco. I és que, segons sembla, no es penedeix de la decisió que ha pres.

"A Mediaset, hi ha gent a qui vull i respecto. Amics, gairebé família… Ara estic a TVE, encantat de la vida, i amb aquest projecte entre mans", ha deixat clar el televisiu.

Per això, quan li han preguntat si té al cap tornar a la cadena catalana, TV3, ha estat molt contundent sobre això: "Ara sóc aquí, il·lusionat i amb moltes ganes".