Primer pla de Jordi González

Jordi González revela un episodi secret de Jorge Javier Vázquez a Telecinco

Jordi González ha parlat sense embuts de l''univers Mediaset'

Jordi González està vivint un moment molt dolç a nivell professional ja que després del seu any sabàtic ha tornat a televisió. Ara es troba treballant per a La 1 a Lazos de Sangre, pel qual està cobrant un elevat sou, i té previst preparar un altre programa per a les tardes. Sobre això i sobre el seu passat a Mediaset ha parlat fort i clar en una entrevista.

Jordi ha fet un repàs per la seva vida professional i ha destapat situacions desconegudes. Així, per exemple, ha revelat la situació secreta que fa anys Jorge Javier va viure a Telecinco.

Jordi González revela el que li va passar a Jorge Javier a Mediaset

Jordi González va passar molts anys treballant a Telecinco, quan la nau era pilotada per Paolo Vasile. Amb la marxa d'aquest tot va canviar, el presentador es va prendre un temps de descans i la nova directiva no ha volgut comptar amb ell. Per això, ara ha tornat a TVE, la que va ser casa seva durant molt de temps.

El català ha fet un repàs per tot aquest bagatge professional a través d'una entrevista per a El País. Sincer i clar com sempre, ha estat on ha destapat la cara menys amable de la televisió. En concret, ha explicat que “hi va haver un cap, del qual no diré el nom, que va dir a una presentadora: «Torna dins de 12 quilos».

“A una altra la va obligar a posar-se pits”.

Jordi González sorprès mentre presenta Lazos de Sang a La 1
Jordi González ha destapat el costat més fosc de la televisió | RTVE

I precisament parlant del costat més desagradable d'aquest món ha explicat un episodi que té com a protagonista Jorge. Ha explicat que el seu company “es va operar la miopia. Quan va anar a presentar Aquí hay tomate sense ulleres, Vasile li va dir que li posés perquè tenia cara de mala persona i de fill de put*”.

Per això, Vázquez va haver d'aparèixer a la pantalla lluint ulleres sense graduar. I això, segons González, “ha de ser terrible. Estalviar perquè et fiquin un làser a l'ull i que et diguin això”.

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
Jordi González ha explicat el que Vázquez va haver d'escoltar de Vasile | Mediaset

Encara més, fins i tot Jordi ha relatat com va ser la relació que ell va tenir amb el directiu italià de Mediaset. En aquest sentit, ha confessat que aquesta no va ser “ni d'amor ni d'odi, va ser cordial i educada. En gairebé 25 anys em va cridar només una vegada l'atenció”.

“I va ser per permetre a La noria que Jimmy Giménez-Arnau es burlés de la Verge Maria. Em va trucar dilluns al despatx i em va dir: «Tu has pensat que entre els nostres accionistes hi ha persones catòliques? És necessari ofendre'ls?». Em vaig adonar que era veritat, no cal tolerar l'ofensa”.

Jordi González opina del nou rumb de la seva excadena

Jordi González també ha optat per respondre les preguntes que li han fet sobre què pensa del que està passant a Telecinco. Sobretot, de les implantacions de codis ètics que s'han fet. I igualment ha estat molt contundent: “Mediaset és una empresa privada, no em costa diners així que pot fer el que vulgui”.

“Jo no ho faria. No crec en la censura, però sí en  l'autocensura. La gent amb qui treballes ha de ser de la teva confiança i, si confies, tampoc necessiten un manual d'instruccions per treballar”.

Al que ha afegit: “Fa anys només hi havia tres coses de les que ens prohibien parlar de manera crítica: la Família Reial, la lluita contra ETA i El Corte Inglés. Eren temes tabús. Crec que aquest codi ètic és una cosa passatgera”.

A més, Jordi també ha opinat sobre les declaracions d'Ana Rosa afirmant que patia “assetjament real des del poder”. Ha exposat: “Diu sentir-se molesta perquè se la consideri dreta mediàtica, però no hi ha res dolent en aquest terme. Un és lliure de ser de dretes, el pitjor seria si et consideressin dreta antidemocràtica”.