Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos

Diego Arrabal dona una última hora sobre Kiko Matamoros que revolucionarà Netflix

Diego Arrabal ha sorprès amb la informació

Diego Arrabal fa dies que és notícia pel seu intercanvi de retrets públics amb Marta Riesco, però avui ho és per un altre motiu. En concret, perquè ha donat una informació relacionada amb Kiko Matamoros, que suposa, a més, que Netflix també acabi 'esquitxada'.

Diego Arrabal ha revelat un secret inesperat que té a veure amb la nova feina de l'excol·laborador de Sálvame a l'esmentada plataforma de streaming. Un secret en què té molt a veure també la seva dona, Marta López Álamo.

Diego Arrabal sorprèn explicant una inesperada informació del col·laborador

Diego Arrabal fa mesos que no treballa a Telecinco, però des d'aleshores ha posat en marxa el seu propi canal de YouTube, en què ofereix diferents exclusives i informacions que va obtenint. Les últimes hores n'ha ofert una als seus seguidors que ningú s'esperava en relació amb Matamoros.

El paparazzi ha fet un directe al qual ha anomenat Exclusiva, gran escándalo: Marta, aquí descubro tu secreto. Un titular que ha comportat confusió i que ha fet pensar que es referia a Riesco, però res més lluny de la realitat. L'assenyalada era Marta López, la dona de Kiko.

Diego ha començat la notícia exposant: “Destaparem ara el gran secret de Marta i de Sálvame. Avui hem vist la foto dels col·laboradors del programa que marxen als Estats Units per rodar el projecte per a Netflix”.

“Marta López Álamo, la dona de Kiko Matamoros, us puc confirmar que participarà en el programa de Sálvame. Sí, a l'espai que gravaran a terres americanes, a Miami i a Mèxic. Ella agafarà un vol demà o despús-demà i se'n va cap allà”.

Muntatge de fotos dels col·laboradors de 'Sálvame' a l'aeroport de camí als Estats Units i una imatge de la periodista Marina Esnal de banda
Diego Arrabal ha revelat un detall inesperat dels col·laboradors de 'Sálvame' | GTRES, E-Noticies

A això hi ha afegit: “La pregunta és per què i per a què? Perquè ella sempre va amb ell. Aleshores, ho enteneu o no? Enteneu perquè treballarà al programa on estarà el seu marit? Qui tingui orelles que hi senti”.

“Per als que pensen de més, només cal recordar que cal veure les coses fins al final, no ens hem de quedar al principi. Compte perquè aquesta notícia que jo he donat sortirà a tot arreu. Recordeu el que us dic”.

Marta López Álamo junt amb el Kiko Matamoros al photocall d'un esdeveniment
Diego Arrabal ha fet públic el que farà Marta | GTRES

Arrabal ha revelat així que la model participarà en el nou format de Sálvame, però el motiu no ha quedat gens clar. No sabem si insinua que Kiko ho ha posat com a condició per signar el contracte, de cara al fet que ella es promocioni a terres estatunidenques, o potser hi ha una altra raó de pes. Per tant, caldrà esperar per sortir de dubtes i conèixer-ne més dades.

Diego Arrabal n'ofereix més detalls

El fotògraf malagueny, a més d'anunciar la presència de Marta al nou format, ha ofert més detalls inesperats d'aquest projecte en què es comptarà amb: Matamoros, Hernández, Belén Esteban, María Patiño, Terelu Campos, Lydia Lozano, Chelo i Víctor Sandoval.

Diego Arrabal exactament ha explicat que aquest nou format tindrà sis capítols, que es gravaran en un període d'entre 12 a 15 dies. Així mateix, ha explicat que es tractarà d'una mena de docureality. En aquest, suposadament, els famosos esmentats descobriran la indústria televisiva de l'esmentat país estranger on es troben.

Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
Diego Arrabal ha ofert més dades del projecte | Mediaset

És més, fins i tot ha revelat als seus seguidors que tots els col·laboradors tindran el mateix sou per aquesta feina. En efecte, cadascun s'embossarà la dinerada de 60 000 €.