Primer pla del presentador Jordi González amb un rostre molt seriós

Jordi González: tot sobre el seu nou programa que competirà contra Ana Rosa Quintana

Jordi González és el gran fitxatge de TVE per a la nova temporada

L'arribada de Jordi González a TVE va ser una cosa que va sorprendre molts. El veterà presentador fitxava pel programa Lazos de sangre i donava per finalitzat el seu any sabàtic. Tot i que en un primer moment tot apuntava que el Jordi tornaria a Telecinco, sembla que el català ha trobat el seu lloc a la pública.

Televisió Espanyola té grans plans per al presentador, ja que, a partir del mes vinent, Jordi serà el rostre de les tardes de La 1 amb La plaza de La 1. El format serà el nou maldecap per a Ana Rosa Quintana o Sonsoles Ónega, perquè els tres presentadors hauran de lluitar cada tarda pel lideratge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jordi González, al capdavant de La plaça de La 1, competirà amb Ana Rosa Quintana

Setembre és a prop i les cadenes ja estan escalfant motors amb les seves noves apostes per captivar l'audiència. Sens dubte, TVE està demostrant que vol posar tota la carn a la graella i que busca assolir la posició més alta al pòdium de les audiències.

La cadena pública no ho posarà gens fàcil a Antena 3 i a Telecinco en aquesta nova temporada televisiva.

Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana, Sonsoles Ónega i Jordi González en primer pla d'esquerra a dreta, respectivament
Jordi González passarà a competir a la mateixa franja horària que Sonsoles Ónega i Ana Rosa Quintana | España Diario

D'aquesta manera, La 1 ha fitxat Jordi González com la seva nova estrella, que estarà al capdavant de La plaza de La 1. Aquest nou format vespertí en directe busca portar el debat i l'actualitat de tornada a les tardes de TVE. El programa s'emetrà de dilluns a divendres des de l'estudi 1 de Prado del Rey.

Al més pur estil nord-americà, es tractarà d'un debat on el Jordi estarà envoltat de coneguts rostres mediàtics, la majoria femenins, on s'abordaran temes d'actualitat. Tot i que no hi ha una data exacta d'emissió, tot apunta que s'estrenarà el 25 de setembre a les 18.30 h. El programa coincidirà directament amb TardeAR i l'arribada d'Ana Rosa Quintana a les tardes de Telecinco.

D'aquesta manera, els dos periodistes veterans passaran a competir pel lideratge. Alhora, Y ahora Sonsoles d'Antena 3 també coincidirà amb ells a la mateixa franja horària d'emissió.

Es presenta una temporada molt interessant per a la graella televisiva, on la competència i la rivalitat estaran més que assegurades.

Jordi González, al prime time dels dissabtes de La 1?

Segons s'ha publicat recentment, potser Jordi González també és la cara visible del prime time dels dissabtes a La 1. La cadena pública planeja encarregar-li al presentador un programa similar a La noria, el mític format de Telecinco, on es tracti actualitat i crònica social.

Jordi González sorprès mentre presenta Lazos de Sang a La 1
Jordi González podria tenir un peu dins el prime time de La 1 | RTVE

En una entrevista recent per a El País , Jordi González parlava sobre com va ser l'arribada de la proposta per tornar a TVE. "La cap d'originals de RTVE, Ana María Bordas, em va trucar i em va dir que havíem de parlar de diversos projectes", explicava el presentador.

A més, tornar a la cadena pública és, d'alguna manera, tornar als orígens, ja que va ser on va començar el seu camí a la televisió.

"Em feia il·lusió tornar a TVE, que és on vaig començar. Continuo tenint molt bona sort, la meva vida s'ha definit sempre per la bona sort", assegura.