Fotomuntatge de Jordi Gil, una rodona vermella amb Patrycia Centeno i uns cors vermells al capdavant i de fons el logotip de TV3

GENT

Jordi Gil, el presentador més guapo de TV3 que va trobar l'amor al 'Tot es mou'

Un dels presentadors del programa d'Helena García Melero trobava l'amor al plató de TV3

Jordi Gil, un dels presentadors i col·laboradors habituals del Tot es mou, el programa matinal presentat per Helena García Melero a TV3, sembla que trobava l'amor precisament als platós de la televisió catalana.

És habitual que moltes de les cares més reconegudes trobin l'amor, precisament, dins de la petita pantalla. I TV3, de fet, té força casos. Des de Ramon Pellicer i Lali Colomé fins a Cristina Riba i Artur Peguera, del TN del cap de setmana, entre d'altres. Compartir plató uneix, sens dubte. I això és, també, el que li hauria passat a Jordi Gil, apunta EnBlau.

Jordi Gil, el presentador de TV3 que va trobar l'amor al plató

Jordi Gil, presentador a TV3, hauria trobat l'amor al mateix plató de televisió. Així ho assegurava EnBlau fa algun temps i se'n feien ressò altres digitals.

I és que apuntaven que s'havia aparellat amb ni més ni menys que una altra col·laboradora del mateix programa. Es tractaria de Patrycia Centeno, una coneguda experta en comunicació no verbal que usualment col·labora, entre altres programes, a l'espai de TV3 que presenta diàriament Helena García Melero.

Sens dubte, va ser en aquest plató de TV3 on tots dos es coneixerien i sorgiria, així, l'amor. Un amor que sembla que encara dura avui dia, o almenys fins fa uns quants mesos.

Jordi Gil i Patrycia Centeno, la parella de moda de TV3

Tant Jordi Gil com Patrycia Centeno són molt hermètics amb la seva vida privada a les seves xarxes. Especialment ella, qui fa servir tant Twitter com Instagram gairebé íntegrament a la seva feina, que és analitzar la comunicació no verbal dels famosos i figures rellevants d'arreu del món. I poques són les ocasions en què deixa entreveure Patrycia Centeno algun aspecte de la seva vida més íntima i privada.

Captura de Jordi Gil i Patrycia Centeno junts en el 40è aniversari d'ella

Encara que el que sí que sabem és que tots dos es van ajuntar, amb diversos amics, en el 40è aniversari de Patrycia Centeno. En unes imatges que compartia la periodista a Instagram, se la podia veure en alguna imatge amb Jordi Gil. Una mateixa publicació on ella mateixa donava les gràcies “al meu amor per la sorpresa i voler fer realitat els meus somnis”.

Tot i això, des de fa un temps no s'han sabut més detalls sobre la possible relació entre tots dos. L'últim, un viatge a Grècia que van fer junts a finals del 2023, segons destacava La Jungla. Jordi Gil posava a les platges de la costa grega en una fotografia que penjava a Instagram, on no apareixia per cap lloc Patrycia Centeno.

➡️ Gent

Més notícies: