Muntatge en primer pla de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal
GENT

Inmaculada Casal i María del Monte, vetades en un casament important per a l'artista

La família de María del Monte els hauria donat l'esquena a ella i a Inmaculada Casal quan més ho necessiten

María del Monte i Inmaculada Casal no guanyen per a disgustos. I és que, enmig de la delicada situació que afronten després del que va passar amb Antonio Tejado, s'han emportat un nou revés familiar.

Així, haurien estat vetades en un esdeveniment molt especial. El casament de l'única neboda de la cantant se celebra el pròxim dissabte 18 de maig. Tot i això, María i la seva dona no han estat convidades.

La neboda que es casa és filla del germà petit de María, i aquest gest de no convidar-les fa més que evident que no hi ha cap relació entre ells. "La resta de la família sí que ha estat convidada i acudirà a aquest enllaç".

Immaculada Casal somrient amb ulleres de sol, els llavis vermells i un vestit de flors al costat de María del Monte somrient amb ulleres de sol i jaqueta blanca

Mesos després que la detenció d'Antonio Tejado els canviés la vida, tant María del Monte com la seva dona afronten les duríssimes conseqüències.

La implicació de Tejado en el robatori que va patir l'artista a casa seva ha afectat de manera directa també els llaços familiars.

"Han passat coses dins de la família que li semblen contradictòries", afirmen. D'aquesta manera, sembla que consideren que hi ha certs temes “que no s'han gestionat bé”.

I a això s'hi afegeix cert incident entre Inmaculada Casal i la família de María del Monte, en què es va veure obligada a posicionar-se.

María del Monte i Inmaculada Casal, en guerra amb la família d'Antonio Tejado

"Succeeix una situació molt lletja en què María del Monte diu: 'Fins aquí he arribat' i es posiciona al costat de la seva dona", asseguren.

Si bé fa poc descobríem que la relació entre María del Monte i María José Vargas, mare del seu nebot, s'hauria trencat completament, ara, la cantant també ha d'afrontar el rebuig de la resta de la família.

És més, asseguren que la ruptura és total i absoluta. I és que María José li retrauria a l'artista que la seva actitud estigui dificultant la posada en llibertat provisional del seu fill.

Muntatge en primer pla amb María José, mare d'Antonio Tejado, i una imatge de María del Monte amb Inmaculada Casal

A més, totes dues van arribar a tenir una tensa discussió que hauria provocat la fi de la seva relació. I, per altra banda, sembla que Antonio Tejado no hauria fet cap intent per posar-se en contacte amb la seva tia.

María José estaria molt dolguda pel fet que María no li hagués trucat després de l'entrada a la presó del seu fill. Un enuig que no ha fet més que créixer amb el temps, sobretot després de llegir la declaració que va fer María del Monte davant del jutge.

"Hi ha coses que li han grinyolat molt respecte al que va explicar al jutjat i de tot el que va relatar els dies posteriors al robatori a l'entorn familiar", asseguren.

Mentre que, en el cas de la cantant, ella ja no pot negar les evidències, encara que en un primer moment volia donar-li al nebot el benefici del dubte.

➡️ Gent

Més notícies: