Primer plà Jonan Wiergo plorant

Jonan Wiergo se sincera sobre el seu passat i llança un missatge que tanca els dubtes

Jonan Wiergo ha reflexionat sobre la seva professió i ja té clar què ha de fer

Jonan Wiergo va arribar a Supervivientes sent un gran desconegut per part de l'audiència, malgrat la seva popularitat a Instagram. Telecinco ha aconseguit que ampliï el rang de seguidors i ara té fans de totes les edats, per això està encantat. Ha aprofitat que està al punt de mira per sincerar-se sobre el seu passat i ha llançat un missatge molt important.

Jonan Wiergo ha reflexionat sobre les xarxes socials i ha deixat clar que és un mercat molt exigent. Fa anys que es dedica a patrocinar productes a Instagram i sap de què parla, per això les seves paraules han estat tan importants. Reconeix que abans d'arribar a Supervivientes mantenia una posició fingida i ara és un personatge molt més real i sincer.

Ja no hi ha cap dubte: ha explicat com és en realitat i com serà a partir d'ara.

Captura de 'Supervivientes' amb Alma Bollo i Jonan Wiergo seriosos el 6 de juny de 2023
Jonan Wiergo ha crescut a 'Supervivientes' | Mediaset

Jonan ha enviat un missatge força clar: la debilitat no és dolenta, encara que no vengui tant a les xarxes socials. Assegura que Supervivientes li ha ensenyat a plorar i a demanar ajuda, que és el que va fer quan va estar a punt d'abandonar el concurs. El seu passat no li permetia mostrar-se fràgil perquè és influencer i pensava que només podia vendre felicitat.

“He après a plorar, a expressar les meves emocions i a revelar què pensava, que és una cosa que em deia la meva psicòloga abans de venir”. Wiergo promet que Supervivientes li ha ensenyat grans lliçons que mai oblidarà, per això està tan orgullós. Vol un present millor, per això aplicarà tot allò que ha après dins del concurs.

Jonan Wiergo se sincera com mai a Supervivientes

Jonan sap que la final de Supervivientes és molt a prop i si vol guanyar ha de mostrar la seva veritable cara, no n'hi queda cap altra. Per això ha donat un cop a la taula i ha reconegut que és més sensible del que sembla. En el passat no es permetia plorar perquè creia que havia de donar un altre tipus d'imatge, però ara té clar que estava equivocat.

Jonan Wiergo, amb cara de fàstic, en una platja de Supervivents 2023
Jonan Wiergo té molt de protagonisme | Mediaset

“Abans quan algú plorava sentia que estava fent alguna cosa dolenta. També és una cosa de les xarxes socials, que estem acostumats a mostrar tot que va bé, divertit, perquè la vida et va bé. Quan la vida et dona hòsties com a mi aquí, doncs comences a veure que no passa res per plorar”.

Wiergo ha deixat clar que el món Instagram no és el que sembla, un missatge important per a les noves generacions. Els influencers no estan sempre feliços, tothom té problemes i ell també n'ha tingut, encara que els hagi superat.