Muntatge de Fran Rivera durant la seva entrevista al programa De Divendres amb Joaquín Prat amb el rostre seriós
GENT

Joaquín Prat llança una indirecta sobre la família després del problema de Fran Rivera

Joaquín Prat comprèn la postura de Fran Rivera perquè a la seva família hi ha una situació molt semblant

Joaquín Prat ha aprofitat la seva presència a Vamos a ver per llançar una indirecta sobre la seva família. Una part del clan gaudeix d'una trajectòria mediàtica molt favorable, però n'hi ha una altra que prefereix estar lluny del focus mediàtic. No és el cas del Francisco, el germà del Joaquín que va acusar els seus d'haver-li donat l'esquena en un moment delicat.

El Joaquín Prat coneix perfectament com funciona el món de l'entreteniment i mai no ha parlat del Francisco de forma directa. Tot i això, s'ha adonat que tenia davant un debat interessant relacionat amb els problemes del Fran Rivera. El torero ha expressat com ho va passar de malament amb les addiccions de la seva mare, la popular Carmen Ordóñez.

Captura de '¡De Viernes!' amb Fran Rivera assegut parlant enfadat amb una armilla el 15 de desembre de 2023
Fran Rivera ha parlat de Carmen Ordóñez | Mediaset

El Joaquín, en un to indirecte, ha fet entendre que algú del seu entorn té el mateix conflicte. Al seu moment va assegurar que el Francisco era addicte, però aquest ho va negar assegurant que ja havia superat el conflicte. Ara ha deixat clar que les persones que tenen addiccions s'acaben allunyant del seu entorn perquè se senten incompresos.

"Quan els talles l'aixeta a sobre ets tu el dolent", ha declarat el Joaquín a Vamos a ver, fins i tot hi ha hagut moments en què ha parlat en primera persona. D'una manera molt discreta ha deixat clar que al seu entorn hi ha algú amb el mateix problema que va tenir la Carmen Ordóñez. És evident que estava fent referència al seu germà Francisco, tot i que només l'ha anomenat en un to indirecte.

Joaquín Prat prefereix enviar indirectes i evitar escàndols

És evident que el Joaquín passa una situació delicada amb el Francisco, però no vol donar-li motius per parlar. Fa uns mesos el Fran va fer un pas endavant i va acusar la seva família d'haver-li donat l'esquena en un moment delicat. Prat no va respondre, encara que va aprofitar un tema d'actualitat per donar a conèixer la versió dels fets.

Primer pla de Joaquín Prat com a presentador de Anem a veure a Telecinco
Joaquín Prat ha fet un pas endavant | Mediaset

El Joaquín estava analitzant la vida del Camilo Blanes i va dir: "Hi ha circumstàncies a la vida que ni tan sols l'afecte de la família o de la parella el salven de l'infern en què està ficat. Podem parlar de la realitat del Camilo o de moltes altres famílies, la meva pròpia".

En aquesta ocasió no ha estat tan directe, però en una distracció ha parlat en primera persona. Així que és evident que ha empatitzat amb el Fran Rivera i la Carmen Ordóñez per la seva experiència personal.