Muntatge amb un primer pla de Raphael somrient amb un micròfon i Natalia Figueroa amb rostre neutre
GENT

Raphael, a punt d'anunciar una notícia que omplirà d'orgull Natalia Figueroa

Raphael continua imparable a la seva gira i està a punt de donar una gran notícia sobre un pròxim concert

Als seus 80 anys, el Raphael continua sent incombustible. El cantant continua imparable amb la seva carrera i està a punt de confirmar una gran dada que serà tot un orgull per a un dels grans pilars, la seva dona, Natalia Figueroa.

El mític intèrpret de Mi gran noche anunciarà el seu concert a Jerez. El Raphael té un 'deute' pendent amb la ciutat, ja que va haver de cancel·lar el seu últim concert del mes de juliol passat per problemes de salut.

El Raphael i la Natalia Figueroa tenen una història d'amor bonica i emotiva de més de 50 anys casats. La dona del cantant és un dels grans suports a la vida personal i professional de l'artista.

Raphael anuncia el seu nou concert amb molt de significat

Va ser durant l'estiu passat quan el Raphael patia una garrotada en la seva salut que li impedia dur a terme un dels concerts que tenia organitzat a Jerez. L'artista va poder fer la primera data del 29 de juliol. Tot i això, una inflamació a les seves vies respiratòries li impedia fer la segona data programada per a l'endemà.

Plànol curt de Raphael amb aspecte seriós durant la promoció del seu disc
Raphael confirma nou concert a Jerez | GTRES

Com no podia ser d'una altra manera, l'artista de Jaén havia de tornar a la ciutat i oferir al públic el que li devia. Per això, tal com han anunciat, el Raphael tornarà a Jerez al festival Tío Pepe, que se celebrarà el 17 de juliol el 2024.

"L'artista RAPHAEL torna a TIO PEPE FESTIVAL el 17 de juliol de 2024, per trobar-se amb tots aquells que, a la passada edició, no van poder gaudir del concert de l'artista de Jaén", diu el comunicat.

Sens dubte, una dada que el públic agrairà molt, ja que podran tornar a gaudir de la gran força de l'artista sobre els escenaris. Per la Natalia, el seu gran pilar en la seva trajectòria, serà tot un orgull veure que el Raphael saldarà el 'deute' que va quedar l'estiu passat amb els fans de Jerez.

La bonica història d'amor de Raphael i la seva dona, Natalia Figueroa

La Natalia Figueroa ha estat un dels grans suports i pilars a la vida del Raphael. Ser al costat d'un dels grans artistes del nostre país durant 51 anys no ha de ser una tasca senzilla. A més, la Natalia sempre ha intentat mantenir-se al marge de tot el mediàtic en els darrers anys, deixant que el seu marit s'emporti tota l'atenció.

Raphael i Natalia Figueroa posant a la catifa del Festival de Cinema de Màlaga
Natalia Figueroa i Raphael fa més de 50 anys que estan junts | Europa Press

"Jo no li perdonaria mai una infidelitat al Raphael, mai, però sé que té un codi en aquest sentit tan estricte com el meu", recull la Pilar Eyre en un dels seus blocs a Lecturas sobre el que va dir la Natalia fa anys. Alhora, l'intèrpret de Como yo te quiero assegurava que "mai no ens hem traït, en cap sentit".