Fotomuntatge de Joan Manuel Serrat amb tres cors de fons

GENT

Joan Manuel Serrat i la seva família més que nombrosa: seran un més a casa

Joan Manuel Serrat fa un any que es va retirar oficialment dels escenaris i, ara, és moment de gaudir de la seva família més que nombrosa

Joan Manuel Serrat està d'enhorabona. El català és un dels cantautors més importants de les darreres dècades. Tot i que és cert que es va retirar fa aproximadament un any oficialment dels escenaris, la seva música encara segueix molt present entre tots els seus seguidors.

Tot i això, després d'una llarga trajectòria plena d'esforç i triomfs, és moment que Joan Manuel Serrat gaudeixi dels seus. I és que, tal com ha anunciat la seva filla Candela a través de les xarxes socials, Joan Manuel Serrat tornarà a ser avi.

Però primer, per situar-nos, farem un petit repàs dels fills de Joan Manuel Serrat i dels seus nets. I és que el cantautor té tres fills de dues de les seves parelles. Tal com hem pogut veure, és una família molt nombrosa.

Fotografia de Joan Manuel Serrat al costat de la seva dona Candela Tiffón posant en un photocall
Joan Manuel Serrat i Candela Tiffon, la seva exparella. | GTRES

Joan Manuel Serrat i els seus tres fills

Joan Manuel Serrat té tres fills i uns quants nets. El seu fill gran és Queco, fruit de la relació del compositor català amb l'exmodel Mercedes Doménec. Queco té dues filles: Luna, que es dedica a les xarxes socials, i Lucía, a qui no li agrada exposar-se gaire públicament.

Les dues filles petites de Joan Manuel Serrat són fruit del matrimoni amb Candela Tiffon. María, la més gran, està casada amb l'entrenador australià Stuart Smith i la parella ha tingut dos fills, Oliver i Nicholas. Actualment viuen a la terra natal d'ell, Austràlia.

La més petita de les filles de Joan Manuel Serrat és Candela, que és parella del famós actor Daniel Muriel. Es van casar l'any 2019 en una discreta boda celebrada a Menorca i tenen una nena anomenada Mérida. Tot i això, ara ha anunciat una notícia 'bomba'.

Joan Manuel Serrat serà avi de nou

Tal com ha compartit la filla petita de Joan Manuel Serrat a través de les xarxes socials, està embarassada de nou. "On en caben 3 en caben 4", ha publicat Candela amb una imatge de l'ecografia. A més, tot seguit, ha afegit una frase de Carl Sagan.

"Atesa la immensitat del temps i la immensitat de l'univers, és un gran plaer per mi compartir un planeta i un temps amb tu". La publicació s'ha omplert ràpidament de comentaris felicitant-la per la nova maternitat. I és que Joan Manuel Serrat ha d'estar eufòric davant d'aquesta preciosa notícia.